НАЧАЛО Алткойни

Големите инвеститори изкупуват спада при Cardano (ADA)

май 14, 2022 16:05 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Големите инвеститори изкупуват спада при Cardano (ADA)

Тъй като бързото спадане на Биткойн и други водещи криптовалути като Cardano (ADA) се забави, изглежда, че големите инвеститори са се възползвали от спада, за да увеличат своите притежания.

Всъщност информацията от платформата за онлайн и социални анализи Santiment, публикувана на 13-ти май, разкри, че китовете Cardano проявиха най-високата активност от януари, като цената на ADA достигна дъното до $0.40 на 12-ти май.


По-специално, ADA видя 1,085 транзакции, надвишаващи $100,000.


Santiment сподели:


“Китовете на Cardano показаха вълна от транзакции вчера, тъй като цените достигнаха дъно от $0.40, между 8 сутринта и 12 часа UTC. Тези скокове много често показват промени в посоката на цената за $ADA и ние следим отблизо по-нататъшната активност на китовете.”Както беше посочено, скокът в покупките на китове обикновено предшества най-големите промени в цените за актива в миналото. Преди малко повече от седмица съобщихме, че китовете на Cardano се активизират след 7-месечна разпродажба.


След период от седем месеца, през който китовете са продали общо 1.7 милиона токена, данните разкриха, че адресите на Cardano китовете, които притежават между 1 и 10 милиона ADA, са заредили портфейлите си с още 196 милиона ADA през последните пет седмици.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ветеран трейдър разглежда какво предстои за Биткойн

Като се има предвид, че хардфоркът Vasil е насрочен за юни с намерението да разшири протокола и значително да увеличи пропускателната способност, обема и ликвидността на транзакциите, китовете може да очакват покачване на цената на Cardano, тъй като историческите данни показват, че цената на ADA често се увеличава преди хардфорк.

В момента Cardano се търгува на $0.52, което е ръст от около 9% през последните 24 часа и спад от 30% през последната седмица, с пазарна капитализация от $17.6 милиарда, над $4 милиарда повече от $13.97 милиарда, които имаше, когато достигна дъното около $0.40 на 12-ти май според данни от CoinMarketCap.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Gemini добавя стейкинг за MATIC, ETH, SOL и DOT

Базираната в Ню Йорк крипто борса заяви, че услугата ѝ за стейкинг ще позволи на клиентите да залагат своите криптовалути и да получават награди в рамките на сметката си в Gemini.

август 19, 2022 21:45 1 мин. четене

Solana може да скочи покрай Сливането на Етериум

Популярен анализатор представя какво може да се случи на хоризонта с един от най-големите проекти в крипто пространството.

август 19, 2022 19:21 1 мин. четене

Биткойн до $20,000 – Етериум до $1,000, според бивш анализатор на Ark Invest

Отварянето на крипто пазара в червената зона днес може да е изненада за някои, но много анализатори и ентусиасти са предвидили и очаквали подобно развитие.

август 19, 2022 16:33 1 мин. четене

Децентрализацията на Етериум е застрашена, твърди проучване

Според този доклад децентрализацията на Етериум и Solana може да е застрашена, се твърди в доклад на Messari.

август 19, 2022 9:23 1 мин. четене