Home

Големите инвеститори в Биткойн продължават да трупат, въпреки червения пазар

06.07.2024 14:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Големите инвеститори в Биткойн продължават да трупат, въпреки червения пазар

Големите инвеститори, известни като "китове", се противопоставят на тенденцията за спад на пазара на криптовалути, като акумулират значителни количества Биткойн (BTC).

Тази вълна от покупки от страна на големите участници идва на фона на период на негативни настроения и спад на цените в сектора на дигиталните активи.

Пазарните анализатори тълкуват тази тенденция като знак за постоянното доверие сред китовете. Те виждат настоящите пазарни условия като възможност за придобиване на повече BTC на преференциални цени.

Данните от Santiment, платформа за пазарна информация, разкриват, че портфейлите, притежаващи над 10,000 BTC, са били най-активните купувачи по време на тази пазарна волатилност.

Тези големи адреси, вероятно принадлежащи на доставчици на борсова ликвидност, са добавили общо 212,450 BTC към своите авоари. Това представлява 1.05% увеличение на техния дял в общото предлагане на Биткойн.

Значителното акумулиране от страна на тези големи портфейли подчертава решаващата роля на доставчиците на борсова ликвидност на пазара на криптовалути. Като поддържат значителни резерви от Биткойн, те могат да помогнат за стабилизирането на цените и да осигурят безпроблемна търговия, като предоставят достатъчна ликвидност.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн проби $66,000 и продължава да върви нагоре

Биткойн (BTC) отново се върна на бичия път, като се приближи до ключовата бариера от $70,000.

19.07.2024 19:03 1мин. четене

Биткойн може да продължи нагоре, ако задържи това ниво на подкрепа

Аанализаторът Бенджамин Коуен предполага, че вероятността Биткойн (BTC) да отбележи значително ценово повишение ще нарасне, ако успее да надмине ключова пълзяща средна.

19.07.2024 17:30 1мин. четене

Близнаците Уинкълвос даряват $1 милион в Биткойн, за да подкрепят борбата за Сената срещу Елизабет Уорън

На 18 юли Тайлър Уинкълвос, съосновател на крипто борсата Gemini, обяви забележително политическо дарение на стойност $500,000 в BTC в подкрепа на кампанията на Джон Дийтън за Сената в Масачузетс.

19.07.2024 14:30 1мин. четене

Биткойн и Етериум опции на стойност $1.8 милиарда изтичат днес

Днес изтича срокът на валидност на опции за Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) на стойност близо $1.8 милиарда, което поражда очаквания за засилване на пазарните сътресения.

19.07.2024 14:06 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.