НАЧАЛО Алткойни

Големи притоци на средства се насочват към няколко по-малки алткойна

26.01.2023 16:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Големи притоци на средства се насочват към няколко по-малки алткойна

Според Santiment има значителни потоци средства, които се насочват към няколко алткойна с ниска капитализация.

Това се случва, след като през първите три седмици на януари цените на алткойните с голяма капитализация претърпяха подем.

Фирмата за криптоанализи Santiment сподели коментар за няколко по-малки алткойна, които отбелязват ръст на адресната активност.

След като големите [алткойни] като Solana, Cardano и Polkadot [отчетоха впечатляваща възвръщаемост] през първите 3 седмици на януари, сега изглежда, че парите се насочват към малките [алткойни]. Активните адреси са се увеличили значително при CBG, MITX, MTH, TRADE, PLSPAD, RBN, SLP и POND.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн и XRP ще продължат с възхода, твърди крипто стратег


Marlin

Marlin, отворен протокол, предлагащ мрежова инфраструктура за децентрализиран интернет и DeFi, се търгува на цена от $0.0099 към момента на писане на статията. Активът се е повишил с почти 17.6% от най-ниската до най-високата си стойност тази седмица – $0.0085 и $0.010 съответно.

Ribbon Finance

Ribbon Finance е набор от децентрализирани финансови (DeFi) протоколи, които имат за цел да помогнат на потребителите да получат достъп до криптоструктурирани продукти. Алткойнът се движи около $0.25 към момента на писане на статията. Придвижвайки се от дъно от $0.19 до върха си от $0.29, криптовалутата отчита 52% ръст за последните седем дни.

Smooth Love Potion

Smooth Love Potion, токен, използван в рамките на екосистемата на Axie Infinity (AXS) за получаване на награди и закупуване на същества в популярната онлайн игра, се търгува на цена от $0.0031 към момента на писане на статията. Криптоактивът се повиши с 36% през последната седмица преди да се отръпне леко. Седмичното дъно е около $0.0025, а върхът около $0.0034.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Как крипто инвеститор превърна $2,000 в $1.74 милиона с криптовалутата, подкрепена от Андрю Тейт

Съобщава се, че лице, описано като „вътрешен човек“, е превърнало инвестиция от $2,000 в над $1.7 милиона за кратък период от време.

15.06.2024 19:30 1 мин. четене

Представянето на алткойните не оправдава очакванията, но това скоро може да се промени

Главният крипто анализатор на Real Vision Джейми Коутс информира, че макар Етериум (ETH) да е показал добро представяне в началото на този месец, той все още изостава от Биткойн (BTC).

15.06.2024 17:37 2 мин. четене

ИЗВЪНРЕДНО: Стана ясна датата за одобрение на спот Етериум ETF според анализатор на Bloomberg

След известно време на чакане, датата за окончателното одобрение на заявленията за спот Етериум ETF предполагаемо стана ясна.

15.06.2024 0:37 1 мин. четене

Ето защо може да очакваме крипто пазарите да продължат бичата тенденция

Светът на криптовалутите показа признаци на възстановяване след жестоката крипто зима. Много дигитални валути достигнаха или се доближават до рекордно високи нива, което показва обещаващите им бъдещи перспективи.

14.06.2024 21:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.