НАЧАЛО Алткойни

Големи притоци на средства се насочват към няколко по-малки алткойна

януари 26, 2023 16:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Големи притоци на средства се насочват към няколко по-малки алткойна

Според Santiment има значителни потоци средства, които се насочват към няколко алткойна с ниска капитализация.

Това се случва, след като през първите три седмици на януари цените на алткойните с голяма капитализация претърпяха подем.

Фирмата за криптоанализи Santiment сподели коментар за няколко по-малки алткойна, които отбелязват ръст на адресната активност.

След като големите [алткойни] като Solana, Cardano и Polkadot [отчетоха впечатляваща възвръщаемост] през първите 3 седмици на януари, сега изглежда, че парите се насочват към малките [алткойни]. Активните адреси са се увеличили значително при CBG, MITX, MTH, TRADE, PLSPAD, RBN, SLP и POND.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн и XRP ще продължат с възхода, твърди крипто стратег


Marlin

Marlin, отворен протокол, предлагащ мрежова инфраструктура за децентрализиран интернет и DeFi, се търгува на цена от $0.0099 към момента на писане на статията. Активът се е повишил с почти 17.6% от най-ниската до най-високата си стойност тази седмица – $0.0085 и $0.010 съответно.

Ribbon Finance

Ribbon Finance е набор от децентрализирани финансови (DeFi) протоколи, които имат за цел да помогнат на потребителите да получат достъп до криптоструктурирани продукти. Алткойнът се движи около $0.25 към момента на писане на статията. Придвижвайки се от дъно от $0.19 до върха си от $0.29, криптовалутата отчита 52% ръст за последните седем дни.

Smooth Love Potion

Smooth Love Potion, токен, използван в рамките на екосистемата на Axie Infinity (AXS) за получаване на награди и закупуване на същества в популярната онлайн игра, се търгува на цена от $0.0031 към момента на писане на статията. Криптоактивът се повиши с 36% през последната седмица преди да се отръпне леко. Седмичното дъно е около $0.0025, а върхът около $0.0034.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Топ анализатор споделя бичи прогнози за четири алткойна

В неотдавнашна стратегическа сесия известният крипто аналитик “Cred” сподели експертизата си за четири криптовалути, които отбелязаха положително пазарно движение през изминалата седмица.

март 25, 2023 17:00 2 мин. четене

Nasdaq ще предлага попечителство на Биткойн и Етериум

Според информация на Bloomberg News от 24 март фондовата борса Nasdaq със седалище в Ню Йорк планира да въведе услуга за попечителство на криптовалути до края на второто тримесечие.

март 25, 2023 9:00 1 мин. четене

Цената на токените на Terra Network пада след задържането на До Куон

Родните токени на Terra отбелязаха лек спад в стойността си, след като се появиха съобщения, че нейният основател До Куон е бил арестуван в Черна гора на 23 март.

март 24, 2023 23:30 2 мин. четене

Шиба Ину (SHIB): Дали спадът в цената е признак за намаляващ интерес към токена?

Меме криптовалутата Шиба Ину(SHIB), известна с темата си, вдъхновена от кучетата, среща трудности при преодоляването на неотдавнашния спад.

март 24, 2023 20:00 2 мин. четене