НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Този алткойн скочи с 340% след ново партньорство

ДЕК. 2, 2021 10:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Този алткойн скочи с 340% след ново партньорство

Алткойн, който е специализиран във финансови услуги, нараства, след като създаде ново партньорство с една от най-горещите игри метавселени.

Цената на токена REQ на Request Network експлодира с 340% нагоре, когато се разпространи новината, че популярният виртуален свят The Sandbox (SAND) е започнал да използва кошницата от счетоводни услуги на Request.


Алткойнът нарасна от $0.20 до $0.88 за няколко дни. Към момента на писане REQ се търгува за $0,71.


Уебсайтът на проекта гласи:


Опитът при плащанията трябва да бъде освободен от изкуствени бариери, наложени от затворени екосистеми. Работим заедно с водещи иноватори и организации в децентрализираната финансова (DeFi) екосистема, за да създадем безпроблемно финансово преживяване.


Основните характеристики на Request Network включват генериране на фактури за получаване на плащания в различни криптовалути, както и счетоводни инструменти за финансово управление.


Не Пропускай: Новият щам на коронавируса изстреля цената на тази криптовалута с над 900%

Съоснователят на Sandbox Себастиен Боргет казва, че само Request Network е предлагал обхвата от решения, необходими за осигуряване на ефективен работен поток.


“Плащанията и счетоводството са предизвикателство за големите компании, които се занимават с крипто. Извършването на ръчни плащания до голям брой адреси на блокчейн портфейли и записването на транзакциите отнемаха ценно време и енергия от екипа всеки месец.

Наистина се нуждаехме от начин да автоматизираме плащанията към нашите служители и изпълнители и лесно да отчитаме крипто транзакциите и активите на компанията по време на годишни финансови одити.


Използването на Request Finance ни помогна да намалим времето, което прекарваме за извършване на крипто плащания, с 90% всеки месец. Това освобождава нашето време и умствени ресурси, за да се съсредоточим върху изграждането на по-добра платформа за нашата общност от създатели и геймъри.”


Request Network също изгради редица партньорства, включително с Maker (MKR), Aave (AAVE), Ocean Protocol (OCEAN) и The Graph (GRT).

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano (ADA) китовете продължават да купуват

Големите адреси се увеличаватКакто показват данните от Santiment, големите притежатели на Cardano са увеличили позициите си с приблизително 110% след огромния спад на цените на пазара, който започна н...
ЯНУ. 28, 2022 19:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Рекорд на хеширащата мощност в мрежата на Етериум

Възходът на Етериум направи копането в неговата мрежа по-доходоносно с течение на времето. Това изглежда е привлякло допълнителни копачи, което от своя страна е довело до увеличаването на хеширащата м...
ЯНУ. 28, 2022 22:11 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

The Sandbox (SAND) направи значително обявление

Според прессъобщение, SAND е дал $50 милиона на базирания в Хонконг Brinc за програмата The Sandbox Metaverse Accelerator Program, която ще инвестира $250,000 в 100 нови метавселенски алткойна.Програм...
ЯНУ. 28, 2022 17:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто анализатор разглежда перспективите на пазара

Бенет казва на своите 97,800 последователи в Twitter, че бичият пазар на крипто все още е непокътнат, но корекцията нагоре може да бъде след месеци.“Не мисля, че крипто бичият пазар е приключил.Пазари...
ЯНУ. 28, 2022 11:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света