Home

Гейминг криптовалутите бяха големите печеливши по време на последния бичи пазар. PlayDoge минава $5 милиона скоро?

17.06.2024 18:00 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Гейминг криптовалутите бяха големите печеливши по време на последния бичи пазар. PlayDoge минава $5 милиона скоро?

Меме инвеститорите откриха страхотна нишова възможност в PlayDoge, който съчетава общи елементи с Dogecoin и Shiba Inu, но се позиционира сред гейминг токените с 10Х потенциал.

Скоро стартиращата мобилна игра обединява нарастващата популярност на мемекойните с носталгичния опит от игрите от 90-те години. Тя използва собствен токен, $PLAY, който е с полезност както в играта, така и в по-широкия крипто пазар. Проектът вече мина $4 милиона и се е насочил към следващата си голяма цел – $5 милиона.

В момента $PLAY е на разположение за $0.00509, но тази изгодна цена няма да се задържи дълго, тъй като предпродажбата преминава в следващата си фаза още утре и цената ще се увеличи.

Потенциалните инвеститори могат да се включат сега, преди PlayDoge да се издигне до нивата на Dogecoin ($DOGE) и Shiba Inu ($SHIB).

Това не е далеч от реалността, като се има предвид, че $PLAY е базиран на BNB Chain, която има потенциал да постигне значителен ръст при евентуално листване на Binance, благодарение на близостта на борсата до веригата на проекта.

Посетете PlayDoge

Гейминг токените всъщност мога да се окажат много добра “диверсификираща” стратегия

По време на крипто зимата през 2022 година, GameFi се открои като стабилната основа на индустрията, предотвратявайки по-нататъшния спад, както показва доклад на DappRadar.

Броят на потребителите нарасна значително и инвестициите се увеличиха. През 2024 година този сектор продължава да бъде един от тези, които дават живот на по-широкия пазар.

През май месец общият брой на дневните активни потребители достигна 3.7 милиона, което показва способността на индустрията да привлича и разширява своята потребителска база в различни криптогейминг проекти всеки ден.

Но има и нещо друго, което задължително трябва да се спомене. Пазарът на меме криптовалути претърпя значителни промени, като само 2 от топ 20 монети отбелязват ръст на седмична база. Историята на Dogecoin, Shiba Inu и Pepe продължава с по-плавен спад, докато FLOKI преминава през драматични сътресения и се срина с  26%. Един от другите интересни меме криптовалути до скоро – Cats in a Dogs World, пада с 21%, докато TURBO и Slerf се сриват с над 31%, оставяйки инвеститорите разочаровани и търсещи нови възможности.

На този фон PlayDoge изпъква като възможна светлина в тунела. С уникалната си комбинация от носталгична гейминг идея, този нов мобилен игрален проект има потенциала да завладее пазара. 

PlayDoge може да предложи свежа алтернатива. Защо?

Инвеститорите и геймърите са привлечени от възможността да взаимодействат с дигитални домашни любимци, като същевременно получават финансови възнаграждения.

Една от главните атракции на PlayDoge е неговата стейкинг система, която предлага различни проценти възвръщаемост на различни блокчейн мрежи. Стейкингът на Етериум предоставя възвращаемост от 164%, докато на Binance Smart Chain възвръщаемостта е 82%. Тези стойности привличат значителен интерес от страна на крипто инвеститорите, които търсят възможности за висок процент на възвръщаемост.

Според някои източници като InsideBitcoins и TheCitizen, PlayDoge има потенциала да постигне значителен ръст в цената до края на юни. Тези прогнози се основават на силното представяне на предварителната продажба, както и на иновативния характер на проекта. Високите очаквания за ръст на цената също са подкрепени от популярни крипто инфлуенсъри.

Ютюбърът Jon Trading предвижда, че PlayDoge може да бъде следващият 100X токен, благодарение на своя уникален подход и възможностите за висока възвръщаемост. Въпреки така има скептицизъм спрямо такива твърдения, но пък това навява на мисълта, че има интерес към проекта, което пак е добра новина.

Как да закупя PlayDoge?

Закупуването на PlayDoge е лесно и може да бъде извършено в няколко прости стъпки. Следвайте инструкциите по-долу, за да започнете:

  1. Посетете уебсайта на PlayDoge: Отворете официалния уебсайт на PlayDoge, където ще намерите всички необходими детайли и информация за покупката на токени.
  2. Свържете крипто портфейла си: Натиснете бутона за свързване на вашия крипто портфейл. PlayDoge поддържа популярни портфейли като MetaMask и Trust Wallet, което улеснява процеса.
  3. Изберете колко токени да купите: Въведете желаната сума токени, които искате да закупите. Уверете се, че имате достатъчно средства в своя портфейл за транзакцията.
  4. Завършете покупката: Потвърдете транзакцията и завършете покупката. След като транзакцията бъде одобрена, вашите PlayDoge токени ще бъдат изпратени директно в свързания ви крипто портфейл.

Посетете PlayDoge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

WienerAI на прага на своето листване. Анализатори го поставят на едно ниво със Solana, но над Floki & Brett

WienerAI се разпродава след по-малко от 12 дена, което може да го изстреля в други високи, а някои предсказват, че може да се окаже също толкова потенциален, колкото и Solana, с една разлика – $SOL вече реализира големи печалби.

20.07.2024 16:00 3мин. четене

RWA или меме монети? Тези нови криптовалути могат да надминат пазара

Крипто пазарът се намира в затишие пред бурята, в очакване на следващия голям бичи поход. Алткойните останаха на атрактивни входни точки, но показват искри на живот, готови да скочат във всеки един момент.

20.07.2024 13:30 4мин. четене

Едни от най-добрите алткойни с потенциал за печалби през първата седмица на август

В момента крипто пазарът остава спокоен, в очакване на очакваната бича серия. Въпреки това спокойствие, много алткойни представляват добра точка за влизане, но вече показват признаци на потенциален експлозивен растеж.

20.07.2024 13:00 4мин. четене

ChatGPT прави прогнози за XRP, CYBRO и Cardano

Крипто пазарът изглежда спокоен в навечерието на очаквания бичи цикъл. Много трейдъри следят отблизо алткойните, които остават на обещаващи входни точки въпреки постепенното си поскъпване.

20.07.2024 12:20 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.