НАЧАЛО Алткойни

Floki inu изгаря над 15 милиарда токена – какво следва за цената?

23.05.2024 6:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Floki inu изгаря над 15 милиарда токена – какво следва за цената?

Floki DAO, организацията зад мемекойна FLOKI, обяви изгарянето на 15.246 милиарда токена след гласуван ена общността.

Това решение отразява продължаващите усилия на DAO за повишаване на стойността на монетата чрез дефлационни мерки.

FLOKI, популярна меме криптовалута, спечели значително внимание, дори беше включен в мемеккойн  индекса на VanEck Index. Проектът има за цел да приеме политики, които увеличават неговата полезност и пазарна стойност, подкрепени от специализирана общност. Неотдавнашното изгаряне включваше 99.84% от токените за гласуване, възлизащи на 460 милиарда FLOKI, като едва 0.16% гласуваха против предложението.

Решението за изгаряне на тези токени произхожда от гласуване, което започна на 13 май. Исторически, FLOKI DAO изисква акаунти в черния списък в рамките на своята екосистема да прехвърлят своите притежания в портфейла Floki Multisig за постоянно изгаряне.

През юли 2022 г. много акаунти спазваха тази директива, въпреки че някои не го правиха. Наскоро един акаунт изпрати 15.2 милиарда FLOKI, като поиска 1% стимул. По време на предложението токените бяха оценени на приблизително $2.8 милиона; сегашната им стойност възлиза на около $3.43 милиона.

Това събитие подчертава децентрализирания характер на Floki DAO, който ръководи няколко важни решения през годините.

След съобщението за изгаряне, цената на FLOKI се увеличи с над 2%%, достигайки $0.0002252. Това покачване идва на фона на период на пазарна консолидация, когато много мемекойни са загубили стойност.

Изгарянето на токени може да подобри дългосрочната оценка на FLOKI, особено след като съперници като PEPE наскоро надминаха до най-високите си стойности за всички времена. Най-високата стойност на FLOKI , регистрирана в началото на ноември 2021 г., е $0.0003437 и това изгаряне може да помогне на токена да се приближи отново до това ниво.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

XRP категорично не е ценна книга според директора на Ripple

Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус наскоро направи публично изявление, което бе в отговор на съдебно решение на съдия в Калифорния, който отхвърли колективен иск, свързан с XRP.

22.06.2024 8:30 1 мин. четене

3 AI криптовалути, които може да са добра инвестиция според крипто експерт

Известният анализатор на криптовалути “Il Capo” привлече вниманието на пазара, като сподели бичите си прогнози за някои алткойни в Telegram групата си на фона на общия спад на пазара.

22.06.2024 7:30 1 мин. четене

Мениджърите на активи коригираха заявленията си за спот Етериум ETF

Няколко мениджъри на активи наскоро представиха промени в предложенията си за спот Етериум ETF пред Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.06.2024 6:00 2 мин. четене

XRP е една от най-шортваните криптовалути – какво трябва да знаем?

На фона на неотдавнашните сътресения на крипто пазара XRP Ledger, поддържан от Ripple Labs, е готов да възвърне бичия си импулс, според анализ на Santiment.

21.06.2024 23:48 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.