НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Федералните ви дават поне две причини да сте с бичи настроения за Ripple

ЮНИ. 19, 2018 19:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Федералните ви дават поне две причини да сте с бичи настроения за Ripple

Когато разсъждаваме за това, как функционира етерът днес, най-малкото виждаме една много децентрализирана мрежа, а не тип централизиран актьор, който характеризира предлагането на ценни книжа. В сегашното му състояние не виждаме стойност в това да се регулира.

Това изявление на служител на SEC е първата причина, поради която Федералните органи ви дават основание да се запознаете с XRP.


Въпрос на време е да се разпадне съдебния процес срещу компанията Ripple. Делото бе повдигнато от недоволен търговец, който загуби 30% от стойността на инвестицията си. Това се дължи на спада на пазара, който преживявахме. Жалбоподателят твърди, че XRP е нерегистрирана ценна книга и иска компанията майка да заплати адвокатски хонорари, съдебните разноски и наказателните обезщетения.

А ето и втори случай, когато Федералните органи ви дават основание да сте с бичи настроения за XRP. Един от ръководителите на Ripple, Райън Загон, е избран да участва в комитет на Федералния резерв за по-бързи плащания.

Загон се присъединява към 16-членна комисия, която представлява многобройните заинтересовани страни на работната група. Текущият брой участници в работната група е 321. Управителният комитет ги представлява и предлага насоки как да реализират визията на американската платежна система, да е по-бърза, повсеместна, широкообхватна, безопасна, с висока степен на сигурност и ефективност до 2020 г.

Загон ще може да предложи опита си по въпроси, свързани с работата на Ripple с финансови институции, регулаторни органи и централни банки. Загон в момента е Ръководител на изследването на екипа за развитие на бизнеса. Той се закле да се възползва от глобалния опит на Ripple, тъй като работната група оценява начините за увеличаване на бързината, ефективността, достъпа и конкуренцията при плащанията в САЩ.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ще успее ли Cardano (ADA) да достигне $4 преди края на годината?

Cardano (и родния токен на платформата ADA) се представят забележително от началото на годината. Активът достигна годишна възвръщаемост от близо 1,027%. Въпреки че навлезе в период на голяма консолида...
СЕП. 23, 2021 12:21 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор коментира пазарния спад

Credible казва на своите 241,400 последователи в Twitter, че следи Етериум да достигне дъно на седмична подкрепа.“Почти стигна целта ми, търся около $2,700 ETH.” Друга монета, която търговецът следи е...
СЕП. 23, 2021 09:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Трейдър забеляза мечи модел при Етериум

Той писа на своите последователи в Twitter, че вижда голям мечи модел, който се формира при криптовалутата.“НЕ казвам, че го вярвам и казвам, че не го шортвам - но дали ви харесва или не, ако притежав...
СЕП. 22, 2021 14:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Найджъл Грийн споделя прогнозата си за Cardano (ADA)

Cardano скоро може да достигне нови върхове, според изпълнителния директор на deVere Group Найджъл Грийн.Найджъл Грийн каза пред Business Insider, че четвъртата по големина криптовалута скоро може да ...
СЕП. 22, 2021 09:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света