НАЧАЛО Алткойни

Експерти прогнозират 1,000% скок за тези 4 криптовалути

ноември 14, 2022 19:02 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Експерти прогнозират 1,000% скок за тези 4 криптовалути

Въпреки срива на FTX, експертите очакват тези 4 криптовалути да скочат с 10 пъти. Нека видим кои са те.

Крипто зимата влияе на пазара, а финансовият колапс, пред който бе изправена една от най-големите борси в света – FTX, не се отрази добре на крипто света. Binance имаха готовност да се намесят и да покрият ликвидната “пропаст”, която ще коства на много потребители техните инвестиции, но разследванията от американските служби на FTX и дъщерната компания Alameda се оказаха достатъчна причина за най-голямата крипто борса в света да се откаже от тази идея и да остави конкурента си да потъне безславно.

Биткойн и Етериум, които бяха тръгнали стремително напред, паднаха бързо от новината за фалита на FTX. Най-старата криптовалута точно беше пробила над $20,000 и се подготвяше за нов ноемврийски скок, а водещият алткойн се запъти към първи голям пробив след Сливането. 

Вместо това BTC падна до малко над $16,000, а ETH падна заплашително близо до психологическата бариера от $1,000. Това накара много крипто инвеститори да се запитат дали си заслужава въобще да продължават.

Много анализатори започнаха да гледат за добри възможности извън популярните криптовалути – и ги откриха в блокчейните в период на предварителна продажба.

Те разполагат с много предимства – минималният праг за инвестиция е нисък – под $50, ниските цени предразполагат към големи движения, а освен това те са далеч от масовия инвеститор, което дава шанс на по-наблюдателните трейдъри да откриват потенциални проекти по-лесно.

Нека видим и кои са криптовалутите във фазата на предпродажбите, които дават шанс за огромна възвръщаемост от 1,000 и повече процента.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Кои са 4-те криптовалути, които могат да нараснат 10х пъти

1) Dash 2 Trade – Криптовалута с изключителен потенциал за 2022 година

2) Robotera – P2E крипто игра в Метавселената, която има подкрепата на LBank

3) IMPT – Екологичен блокчейн, събрал огромни инвестиции

4) Calvaria – Играта, която може да промени крипто гейминг света

Преглед на 4-те криптовалути

Предварителните продажби винаги са били мистериозен елемент в крипто света, но това кара много ентусиасти да купуват токени, тъй като потенциалната печалба е огромна, а инвестицията е минимална, като прагът обикновено е между $20 и $30 и почти винаги под $50.

 Dash 2 Trade – Криптовалута с изключителен потенциал за 2022 година

Dash 2 Trade е криптовалута с невероятен потенциал за 2022г. За под три седмици D2Т токенът събра почти $6 милиона в инвестиции, а в момента се намира в третия от общо 9 етапа на предварителни продажби.

impt

Платформата дава шанс на инвеститори с всякакво ниво на опит да получават крипто сигнали и да откриват нови перспективни криптовалути.

В момента цената на D2T е $0.0513 за токен, като тези, които инвестираха в първия кръг на предварителните продажби, ще генерират до 39% доходност. Но дори да се включите сега, ще имате възможност за добра потенциална печалба, особено предвид факта, че предстои листване в централизираната борса LBank и може да станем свидетели на до 10Х увеличение в цената.

d2t

Roboterа – P2E крипто игра в Метавселената, която има подкрепата на LBank

robotera

Говорейки за LBank, няма как да изпуснем Robotera – блокчейн игра в Метавселената, която получи директна финансова подкрепа от LBank Labs.

Концепцията на играта включва различни състезания, закупуване на виртуална земя и NFT роботи. 

Проектът се намира в първата от общо три фази на предварителни продажби, a вече са продадени над 1.5 милиона токена в рамките на два дни. В момента цената е $0.020 за токен, но в следващата фаза ще достигне $0.025. Към края на предпродажбите при цена от $0.032 ранните инвеститори ще стигнат 60% доходност.

robotera

Разбира се, листването на крипто борсата LBank е следващия етап в развитието на проекта, а инвеститорите потриват ръце и очакват до десеторна възвръщаемост.

robotera

IMPT- Екологичен блокчейн, събрал огромни инвестиции

IMPT успя да си спечели репутацията на екологичен блокчейн. Токенът привлече инвестиции на стойност над $12.6 милиона, като си е поставил амбициозната цел да свърже еко-ориентирани брандове с клиенти, които ще печелят въглеродни кредити под формата на различни награди и отстъпки.

impt

В момента се намираме на втората от общо три фази на предпродажбите, а цената е $0.023. Ранните инвеститори ще генерират 55% доходност, когато проектът стигне края на предпродажбите, но дори да инвестирате сега, ще можете да постигнете над 20% печалба още преди листването. 

Предвид огромните очаквания, които е създал, ниската цена и вота на доверие от брандове като Amazon и Microsoft, смятаме, че IMPT токенът има добри шансове да постигне значителна доходност.

impt2

Calvaria – Играта, която ще промени крипто гейминг света

Calvaria: Duels of Eternity е нова крипто игра, която ще промени крипто гейминга завинаги. За разлика от много други известни подобни проекти, тя е разработена за мобилни устройства още от самото си начало, а освен това геймърите биват привлечени от безплатната версия, която дава шанс да тестват играта, без да инвестират средствата си.

Неслучайно Calvaria  силно търсена в предпродажбите, като вече стигна края на четвъртата от общо десет фази. Това, което я прави перспективна инвестиция, е ниският капитал, който искат да съберат от екипа, както и възможността ранните инвеститори да генерират 450% доходност в края на предпродажбите.

С обещани листвания в Gate.io, Kucoin и XT.com, тези 450% много вероятно ще стигнат 1,000%, а защо не и повече за отрицателно време.

calvaria

Заключение

Dash 2 Trade, Robotera, IMPT и Calvaria са страхотни нови крипто проекти, които имат добри перспективи, а очакванията пред тях са да донесат огромна доходност на своите инвеститори. Всички те имат прекрасно работещи концепции, план за развитие и верни последователи. 

Често задавани въпроси 

Защо някои инвестират в предпродажбите?

Някои инвеститори с висок апетит за риск обичат предварителните продажби, защото могат да се сдобият с токени на много ниски цени, като нерядко успешни криптовалути успяват при първото си листване да пробият с 10 и дори 15 пъти спрямо цената преди това.

Коя е най-потенциалната криптовалута от списъка?

Макар всеки от блокчейните в статията да има своите силни страни, ние вярваме, че Dash 2 Trade разполага с вярата от инвеститорите, както и уникалната пазарна характеристика да предоставя на трейдърите нови възможности да генерират доходност. Не на последно място, екипът зад проекта вече е изградил друга успешна платформа с десетки хиляди потребители, а именно – Learn 2 Trade.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Chainlink (LINK) и Immutable (IMX) отбелязват ръст в цената; VC Spectra (SPCT) очаква 142% скок в предварителната продажба

Chainlink (LINK) и Immutable (IMX) отскочиха през септември, след като преминаха през вълни на несигурност през 2023 г. Тези ценови скокове следват значителни развития в двата блокчейна.

септември 28, 2023 13:10 4 мин. четене

При SUI се наблюдават ценови колебания, a VC Spectra (SPCT) и PEPE запазват позитивността на пазара

Крипто пазарът преживява период на волатилност, като при топ алткойните се наблюдават значителни ценови колебания. При SUI (SUI), нова блокчейн платформа от първи слой, се наблюдават значителни ценови колебания през последните седмици.

септември 28, 2023 12:10 3 мин. четене

Tradecurve Markets (TCRV) набира $6.1 милиона, нов блокчейн на Shiba Inu (SHIB), а за Ethereum (ETH) предстои голямо движение

Tradecurve Markets набра $6.1 милиона, а Shib Association ще разработи нов Shiba Inu блокчейн. Фючърсен ETH ETF може да бъде одобрен скоро. 

септември 28, 2023 11:05 4 мин. четене

1xBit добавя два ексклузивни метода за депозиране – Arbitrum и Algorand

OT 1xBit винаги правят гигантски крачки към това да останат начело на класацията, а новото добавяне на два метода за плащане – Arbritrum и Algorand – е достатъчно доказателство за този факт.

септември 28, 2023 10:31 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “Експерти прогнозират 1,000% скок за тези 4 криптовалути”
  1. Уникално нескопосана статия… причината за спадането на цената на крипто активите е фалита на FTX… wtf. Специалистите прогнозират… кои са тези специалисти. От къде идва информацията… на какво е базирана. Пълна загуба на време.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.