НАЧАЛО Прессъобщения

EVEN осигурява $2.2 милиона за артисти и фенове в музикалната индустрия

април 28, 2023 10:41 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
EVEN осигурява $2.2 милиона за артисти и фенове в музикалната индустрия

Мисията на EVEN е да създаде по-справедлива музикална индустрия, като даде възможност както на артистите, така и на феновете да инвестират един в друг.

Мисията на EVEN е да създаде по-справедлива музикална индустрия, като даде възможност както на артистите, така и на феновете да инвестират един в друг. Вместо да качват музиката си в стрийминг платформи, артистите могат да използват EVEN, за да продават директно на своите фенове. Това позволява на феновете да получат ексклузивен достъп до съдържание, стоки, билети и изживявания, като същевременно осигурява на артистите по-справедлив доход за работата им.

EVEN се ангажира да създаде промяна в парадигмата за нововъзникващи и утвърдени таланти, особено за цветнокожи артисти, които традиционно са били подценявани в индустрията. Успехът на платформата е очевиден във впечатляващото стартиране на хип-хоп изпълнителя LaRussell, който генерира приблизително $100,000 приходи и +2,000% увеличение на приходите от стрийминг. Чрез използването на блокчейн технологията, EVEN гарантира незабавно и прозрачно плащане за артистите и техните екипи след всяка транзакция.

Инвеститори, като CSA Partners, gener8tor, VC414, gAngels, Daniel Rotman, Adie Akuffo-Afful, Donte Murry и Ogo, помогнаха EVEN да наберат $2.2 милиона първоначално финансиране. Това финансиране ще позволи на EVEN да доразвие своята платформа и да създаде иновативни инструменти за изграждане на автентични общности между артисти и фенове.

EVEN се борят за създаването на равни условия за всички артисти и фенове. Техните нови продуктови функции, включително EVEN Chat и EVEN Fan Connect, ще позволят директна комуникация между двете страни, насърчавайки по-голяма ангажираност и изграждане на по-силни взаимоотношения.

Бъдещето на музиката е EVEN и платформата е настроена да стартира над 600 изпълнители преди края на годината, със списък с чакащи над 4,000 изпълнители, които искат да се присъединят към общността. Вълнуващите партньорства с номинираните за Грами изпълнители Omarion и Jidenna, както и нововъзникващата артистка femdot, са само няколко примера за невероятния талант, който ще бъде наличен в EVEN през следващите месеци.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

Чатботовете с изкуствен интелект завладяха целия свят и криптовалутите не са по-различни, тъй като всички ентусиасти, търговци и инвеститори се впуснаха в пътешествие, за да разберат бъдещите ценови колебания и динамиката на криптовалутите, за да вземат добре обосновано решение с какво могат да диверсифицират.

юни 1, 2023 17:38 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.