НАЧАЛО Други

Ето защо не трябва да слушате Робърт Кийосаки според експерт

08.05.2024 22:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето защо не трябва да слушате Робърт Кийосаки според експерт

Разпродажбата на фондовия пазар през последния месец може да е вдъхнала кураж на мечките, но по-внимателен поглед към една значителна дългосрочна линия на тенденциите показва, че спадът, при който S&P 500 се понижи с около 4.6%, едва ли е имал значение.

Противно на очакванията за отстъпление, 200-дневната пълзяща средна на S&P 500 продължи да се изкачва в неподозирана територия, след като още в средата на февруари надмина предишния си връх от април 2022 г.

От понеделник тази дългосрочна тренд линия достигна нов връх от 4,706 пункта, според Dow Jones Market Data.

Райън Детрик, пазарен стратег в Carson Group, подчерта устойчивостта на 200-дневната пълзяща средна в графика, споделена в социалната медийна платформа X (бивш Twitter) през уикенда.

Той представи тази тенденция като убедителна причина инвеститорите да не се съобразяват с песимистичните прогнози на вечни мечки като автора на бестселъра „Богат татко, беден татко“ Робърт Кийосаки и да запазят дългосрочните си инвестиции в акции.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Криптовалутите никога няма да заменят долара според експерти

Тъй като икономиката на САЩ показва признаци на влошаване с нарастващи показатели за дълга, щатският долар е изправен пред сериозни предизвикателства.

18.05.2024 18:00 2 мин. четене

БРИКС: Русия и Китай са готови заедно да се противопоставят на САЩ

На фона на ескалиращото напрежение в световен мащаб Русия и Китай укрепват съюза си, представяйки единен фронт срещу политиките на САЩ.

18.05.2024 16:00 2 мин. четене

Ето коя криптовалута използват американските банки за токенизация

Depository Trust and Clearing Corporation (DTCC), известна като най-голямата система за сетълмент в света, си партнира с блокчейнът, предоставящ оракулски услуги – Chainlink (LINK), за да завърши пилотна програма, включваща няколко големи банкови институции в САЩ.

18.05.2024 15:00 1 мин. четене

ООН прогнозира подобряване на световната икономика

В четвъртък Организацията на обединените нации (ООН) съобщи за подобрени перспективи за световната икономика в сравнение с предишната си прогноза от януари.

18.05.2024 13:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.