НАЧАЛО Алткойни

Ето защо NEAR Protocol навлиза във FOMO фаза

17.04.2022 16:58 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето защо NEAR Protocol навлиза във FOMO фаза

Алекс Павлов, главен изпълнителен директор и основател на протокола за деривати DeFi Spin и партньор във фирмата за управление на активи Algalon Capital, споделя някои показатели, които сигнализират, че NEAR Protocol е на ръба на нов подем.

Дейност по веригата, приемане на дребно, растеж на аудиторията, напредък на екосистемата

Павлов се обърна в Twitter, за да посочи най-мощните подбуди на предстоящото FOMO (страхът от пропускане) при NEAR Protocol. 

По отношение на нетния обем на търговия, NEAR Protocol (NEAR) вече надмина Avalanche (AVAX) и е по-близо до надминаването на Terra (LUNA) и Solana (SOL), два от най-популярните протокола за 2021 г.

В същото време неговата напълно разводнена пазарна капитализация остава ниска в сравнение с най-близките конкуренти и това също може да се тълкува като знак за подценяване.

Освен това, докато проследява ръста на аудиторията на основните платформи извън Етериум, аналитичната фирма Messari регистрира 55% увеличение през 2022 г. Това е повече отколкото при Solana (SOL), Terra (LUNA) и Avalanche (AVAX).

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Робърт Кийосаки предупреждава за икономическа депресия

Този напредък е придружен от стремителното увеличаване на активността на стабилните монети, DeFi и dApps в екосистемата на NEAR.

$1.37 милиарда заключени, 27 активни протокола: Какво се случва с протокола NEAR?

Не на последно място, Павлов забеляза огромно увеличение на транзакционните показатели от дребните инвеститори. През 2022 г. NEAR Protocol премина през две мащабни кампании за набиране на средства.

Според статистиката на Dappradar до средата на април 2022 г. NEAR включи 27 децентрализирани приложения от всякакъв тип. Предимно те принадлежат към пазарите и сегментите на игрите.

NEAR Crowd, Paras 2.0 и Ref Finance са трите най-популярни dApp по отношение на броя на потребителите.

Общо $1.37 милиарда са заключени от потребителите на всички протоколи, базирани на NEAR.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

2 криптовалути, които може да си заслужават инвестицията

Крипто пазарът започна седмицата със силен бичи тренд, главно благодарение на неотдавнашното покачване на Етериум (ETH) до $3,800, което от своя страна предизвика значителни печалби при основните алткойни.

22.05.2024 20:00 2 мин. четене

Рекордна прогноза за Етериум след одобрението на спот ETF от финансов гигант

Голям мениджър на активи на стойност $725 милиарда прогнозира, че Етериум (ETH) може да скочи със 75%, за да достигне $6,600, ако неговият дългоочаквания спот аETF бъде одобрен.

22.05.2024 18:35 1 мин. четене

Grayscale премахна стейкинга от своето предложение за спот Етериум ETF

Grayscale Investments реши да оттегли предложението си за стейкинг от своя план за спот Етериум ETF. Тази актуализация бе подчертана в измененото предварително пълномощно за Grayscale ETH Trust, подадено във вторник.

22.05.2024 18:00 2 мин. четене

Криптовалутата на Доналд Тръмп създава нова група милионери

Според анализ на Nansen, нововъзникващият сектор на криптовалутите PoliFi, в които се пресичат политиката, финансите и дигиталните валути, генерира нова група милионери, тъй като през последните седмици стойността на токена, вдъхновен от Доналд Тръмп, рязко нарасна.

22.05.2024 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.