НАЧАЛО Алткойни

Ето защо Avalanche (AVAX) може да скочи над $100

март 22, 2022 14:45 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето защо Avalanche (AVAX) може да скочи над $100

Цената на AVAX показва впечатляващо възстановяване през последната седмица, като преобърна множество силни съпротиви в подкрепи.

Това развитие поставя основата за по-нататъшни печалби, които биха могли да изтласкат Avalanche до най-високото му ниво за всички времена и отвъд.

Цената на AVAX установи приблизително четири по-ниски максимума от най-високата си стойност за всички времена от $146.22 на 21-ви ноември 2021 г. Тези точки могат да бъдат свързани с помощта на тренд линии, за да покажат намаляваща бариера на съпротива.

През последната седмица цената на AVAX се повиши с около 31% и преодоля препятствията от $78.9 и $86.4. 

Въпреки че Avalanche в момента се бори с бариерата от $89, инвеститорите могат да очакват бързо преминаване отвъд това ниво.

Интересното е, че цената на AVAX също успя да премине отвъд спадащата съпротива с успешен повторен тест за потвърждаване на обрат. 

В бъдеще участниците на пазара могат да очакват алткойна да направи още един възходящ импулс, който ще тества отново $100 и ще събере ликвидността за покупки над $98.Въпреки че този ход е впечатляващ, възраждането на възходящата инерция може да доведе цената на AVAX до $125 и да събере ликвидността за покупки над нея. Като цяло този ход би представлявал 40% печалба от текущата цена – $88.4.

Прочети Още: Този алткойн скочи с 225% след листинг на Binance

Неотдавнашните печалби на цената на AVAX му позволиха да преодолее две съществени препятствия, което улеснява бъдещите му покачвания. Въпреки това, ако Avalanche биковете не успеят да издържат, преразглеждането на $78.9 изглежда вероятно.

Ако цената на AVAX затвори дневна свещ под $70.3, това ще създаде по-ниско дъно и ще обезсили възходящата теза. В такъв случай Avalanche може да преразгледа подкрепата от $64.5, където купувачите могат да се прегрупират за нов опит за възходящ тренд.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Arbitrum: Активността в мрежата нараства в очакване на airdrop-a

Напоследък в мрежата на Arbitrum се наблюдава рязък скок на активността, като броят на транзакциите и адресите се е увеличил значително.

март 23, 2023 15:05 1 мин. четене

Цената на алткойн скочи с 2,000% след объркване

Цената на един алткойн се повиши, след като той беше сбъркан с родната валута на Arbitrum, която ще бъде пусната в обращение днес, на 23 март.

март 23, 2023 14:00 1 мин. четене

Какви са очакванията за цената на Arbitrum след airdrop събитието?

Популярен крипто анализатор сподели вижданията си за това как ще се отрази airdrop събитието на цената на Arbitrum (ARB).

март 22, 2023 20:00 2 мин. четене

Coinbase ще листне ARB преди airdrop събитието, наред с други големи борси

Coinbase, водеща криптоборса в САЩ, включи ARB към списъка си с предлагани токени, криптоактив създаден от решението за мащабиране на Етериум (ETH) – Arbitrum.

март 22, 2023 15:04 1 мин. четене