НАЧАЛО Алткойни

Ето колко Етериум токени са изгорени от прехода през 2022 година досега

13.12.2023 14:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето колко Етериум токени са изгорени от прехода през 2022 година досега

Проучване на финансовите данни на Етериум разкрива, че след Сливането (The Merge) през септември 2022 г. са били елиминирани ETH на впечатляваща стойност от $2.5 милиарда.

Платформата на Ultrasound Money посочва, че предлагането на Етериум е достигнало 18-месечно дъно, като към момента на писане на статията са изгорени 312,186 ETH.

Това развитие рязко контрастира с предишните инфлационни тенденции на Етериум, като демонстрира промяна към дефлация поради изгарянето на общо 1,199,823 ETH от Сливането досега. Очаква се това постоянно намаляване на предлагането да повлияе положително на дългосрочната стойност на актива.

Макар че Биткойн исторически доминира в сектора на дигиталните активи, нарастващата популярност на Етериум го позиционира като единствения му значим конкурент. Сливането отбеляза ключов момент в издигането на позицията на ETH и сега се материализират последващите му резултати.

Последните оценки подчертават забележителното изгаряне на ETH на стойност $2.5 милиарда от Сливането през 2022 г. насам. Въпреки емитирането на дигиталния актив на стойност $1.86 милиарда, това събитие доведе до нетно намаляване на общото предлагане.

Към момента на писане на статията общото предлагане на Етериум се намира в най-ниската си точка от Сливането насам – 120,208,852 ETH, което се равнява на пазарна капитализация, надхвърляща $261 милиарда. Това подчертава влиятелната позиция на Етериум на по-широкия пазар на дигитални активи.

Въздействието на Сливането вече е очевидно, но трайните му положителни ефекти тепърва ще се разгръщат. Намаляването на предлагането може да се отрази значително върху недостига на токена, като по този начин би трябвало да подсили стойността му с течение на времето, достигайки потенциално безпрецедентни висоти.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

SEC вече са загубили делото за XRP според директора на Ripple

В неотдавнашен разговор с Bloomberg главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус навлезе в сложността на продължаващата съдебна битка между Ripple и Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.02.2024 12:00 2 мин. четене

Ето кои криптовалути да следим според топ трейдър

Известен крипто анализатор идентифицира потенциални точки за влизане в три многообещаващи алткойна, базирани на изкуствен интелект (AI).

22.02.2024 10:00 2 мин. четене

AI прогноза за цената на XRP за март месец

Напоследък XRP привлича значително внимание, тъй като търговците очакват потенциално възстановяване на предишните му върхови стойности на фона на силния пазар на криптовалути, доминиран от Биткойн.

22.02.2024 8:00 1 мин. четене

2 криптовалути, които може да обмислите да продадете

От 14 февруари насам Биткойн (BTC) остава в рамките на своя диапазон, след като преодоляа психологическата бариера от $50,000.

21.02.2024 19:38 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.