НАЧАЛО Биткойн

Ето колко Биткойн ви трябва, за да станете милионери според Майкъл Сейлър

17.04.2024 10:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето колко Биткойн ви трябва, за да станете милионери според Майкъл Сейлър

Председателят на MicroStrategy, Майкъл Сейлър, потвърди твърдата си вяра в безграничния потенциал на Биткойн, като подчерта значението му като инвестиция.

Тъй като MicroStrategy притежава над 214,000 BTC, което представлява повече от 1% от общото предлагане, изявленията на Сейлър имат значителна тежест на пазара.

Стратегическите придобивания на фирмата, осъществени на средна цена от около $35,000, допълнително затвърдиха позицията ѝ на основен играч в крипто пространството, подпомогнати от предлагането на конвертируеми облигации на стойност $700 милиона през март.

Сейлър остава оптимистично настроен за перспективите на Биткойн, като посочва няколко катализатора за бъдещия му растеж.

Предстоящото халвинг събитие, което се очаква да намали годишното предлагане на нови BTC наполовина, се очаква да облекчи натиска от продажби и потенциално да повиши цените.

Освен това въвеждането на спот фондове за търговия с Биткойн (ETF) и нов счетоводен стандарт, позволяващ на корпорациите да включват притежавания от тях BTC в нетния доход, са на път допълнително да засилят пазарната динамика на Биткойн.

Той формулира убеждението си, заявявайки, че “индустрията се придвижва към следващото ниво, а ние очакваме 10х оттук нататък”.

По време на изказването му Биткойн се търгуваше на цена от приблизително $35,000. Екстраполирайки тази цифра, Сейлър изказа предположението, че десетократното увеличение може да изстреля цената на Биткойн до $350,000. Такъв скок би означавал, че притежаването на 2.86 BTC би било достатъчно за постигане на статут на милионер. Понастоящем придобиването на такова количество Биткойн изисква инвестиция от около $190,000.

Подобни прогнози подчертават увереността на Сейлър в дългосрочната жизнеспособност на Биткойн като инвестиционен инструмент, като подчертават продължаващата еволюция на криптовалутния пейзаж.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Най-големите американски хедж фондове са натрупали над $2.6 милиарда в Биткойн ETF

Нови данни от брокерската компания River разкриват, че някои от най-големите американски хедж фондове са натрупали акции в борсово търгувани фондове (ETF) за Биткойн (BTC) на стойност милиарди долари.

21.05.2024 13:30 1 мин. четене

Британският върховен съд напълно отхвърли твърдението на Крейг Райт, че е създал Биткойн

Съдията от Обединеното кралство Джеймс Мелър публикува публично одобреното решение по съдебно дело, в което участват австралийският предприемач Крейг Райт и Алиансът за отворени криптопатенти (COPA).

21.05.2024 13:00 1 мин. четене

Биткойн навлиза в ерата на институционалните инвестиции – големите риби наливат милиарди в крипто

Според скорошни данни от фирмата за пазарно разузнаване IntoTheBlock, големите крипто инвеститори са увеличили значително своите Биткойн притежания, натрупвайки десетки милиарди долари от пускането на спот ETF през януари.

21.05.2024 10:00 1 мин. четене

Колко трябва да е цената на Биткойн, за да надмине среброто?

През 2024 г. среброто направи забележително завръщане, изпреварвайки биткойн като осмият най-голям актив по пазарна капитализация, след като загуби позицията си през март.

21.05.2024 8:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.