НАЧАЛО Алткойни

Ето кой е най-добрият алткойн за покупка в момента според крипто милиардер

03.02.2024 16:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето кой е най-добрият алткойн за покупка в момента според крипто милиардер

Артър Хейс, един от съоснователите и бивш главен изпълнителен директор (CEO) на борсата за криптовалути BitMEX, определи Solana като обещаваща инвестиционна опция.

Биткойн милиардерът намекна за перспективата да навлезе отново на пазара на Solana, изразявайки увереност в бъдещото представяне на цената на криптовалутата.

В неотдавнашна публикация Хейс сподели ценова графика на Binance, илюстрираща движението на родния токен SOL на Solana, съпоставен със стабилната монета Tether (USDT). Графиката изобразява навлизането на цената на Solana в червена зона при $94.68.

Въз основа на това наблюдение Хейс предложи на инвеститорите да обмислят възможността да се върнат във “влака на Solana“, очаквайки потенциално покачване на стойността на криптовалутата.

Освен това експертът препоръча поглед към монетата след неотдавнашния срив на няколко банки в Съединените щати през уикенда.

Той смята, че значителна банкова криза може да подтикне Федералния резерв на САЩ да инжектира средства на пазара, което потенциално да предизвика по-широко рали на крипто пазара, като SOL ще оглави бичия тренд.

Хейс, известен с точните си ценови прогнози и предишната си подкрепа за SOL, заяви през декември 2023 г., че измества фокуса си от SOL към Етериум. Въпреки това, след като цената на Solana надхвърли $100 и се доближи до историческия си връх от над $125 през 2023 г., Хейс сега обмисля да се върне на алткойн пазара, за да се възползва от потенциалните увеличения на цените.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Топ 3 най-добре представили се криптовалути за изминалата седмица

Пейзажът на криптовалутите претърпя бурна активност миналата седмица, като Биткойн (BTC) открадна светлината на прожекторите, достигайки впечатляващ връх от $52,945.

26.02.2024 9:00 2 мин. четене

Защо трейдърите търгуват със Solana (SOL) и Arbitrum (ARB), но държат тази нова меме монета

Въпреки че Solana и Arbitrum попаднаха в заглавията на вестниците през последния месец, тяхната възвръщаемост беше изключително разнопосочна.

26.02.2024 8:14 3 мин. четене

Solana може да скочи с 340% – ето кога

Известен крипто анализатор предположи, че Solana (SOL), смятана за конкурент на Ethereum (ETH), е готова за значителен скок в стойността.

25.02.2024 20:00 2 мин. четене

Мрежата на Polygon продължава да се разраства – какво се случва с цената на MATIC?

Мрежата Polygon (MATIC) наскоро достигна значителен етап в броя на адресите си. Въпреки този скок, реагираха ли пропорционално обемът на транзакциите и MATIC?

25.02.2024 19:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.