НАЧАЛО Алткойни

Ето кои криптовалути да избягвате следващата седмица

03.02.2024 7:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето кои криптовалути да избягвате следващата седмица

В очакване на евентуален бичи пазар през 2024 г. след халвинга на Биткойн (BTC), популярността на токените се възражда.

Въпреки примамливия им характер за участниците, се препоръчва предпазливост за инвеститорите, които искат да търгуват с криптовалути, които са преминали airdrop събитие наскоро.

Потенциалът за масови разпродажби в краткосрочен план е висок, тъй като ранните получатели се стремят да се възползват от наградите си.

Интересно е, че корелацията между броя на токените, които са организирали airdrop и вероятността за разпознаваемост на токена е забележителна. Притежателите са склонни да популяризират актива, за да постигнат достатъчна ликвидност за реализация.

На фона на това бяха идентифицирани три криптовалути, които набират популярност поради неотдавнашните значителни airdrop събития, които инвеститорите може да искат да избегнат да търгуват през предстоящата седмица.

Проявете предпазливост при търговията с IOU токени на Dymension (DYM)

От съществено значение е да се отбележи, че разпространението на DYM включва IOU токен, а не действителния местен актив, който ще бъде пуснат заедно с основната мрежа на 6-ти февруари.

Освен типичните рискове, свързани с търговията с наскоро разпространявана криптовалута, Dymension въвежда допълнителни ликвидни рискове. Търговците може да се сблъскат с предизвикателства, тъй като хората изкупуват синтетичния актив IOU за истинския токен.

Бъдете предпазливи с Jupiter (JUP)

Jupiter (JUP) е друга криптовалута, която в момента е актуална след неотдавнашното си airdrop събитие, и се препоръчва предпазливост при търговията с нея през предстоящата седмица. Забележително е, че JUP вече претърпя значителен спад от 50% спрямо първоначалната си стойност на 31 януари.

Спадът служи като предупредителен пример за това, което може да се случи в ранните етапи на airdrop-нат токен. Въпреки че Jupiter е разпространила само 13.5% от общото си предлагане, има очакване за по-нататъшни разпродажби в бъдеще.

Бъдете предпазливи при търговията със ZetaChain (ZETA)

ZetaChain (ZETA) е третата криптовалута, към която инвеститорите трябва да подхождат с повишено внимание след нейното пускане в обращение. Понастоящем ZETA се търгува във възходящ тренд. Заслужава да се отбележи, че ZetaChain вече може да се похвали с пазарна капитализация от $420 милиона, което е сравнително висока стойност за нов проект. Следователно ZETA се определя като актива, който е най-вероятно да претърпи значителен спад, ако участвалите в airdrop.събитието решат да се възползват от значителни печалби.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Dogecoin: Китовете се активизират, изпращайки десетки милиони към топ крипто борсите

Whale Alert, известна компания за проследяване на значителни движения на криптовалути, идентифицира близо дузина значителни трансакции с Dogecoin на Coinbase, водещата американска борса за криптовалути.

05.03.2024 10:00 2 мин. четене

Цената на тази меме криптовалута може сериозно да се срине тази седмица

Pepe (PEPE) се превърна в отличник на пазара на криптовалути, като отбеляза значителни печалби както на дневна, така и на седмична база.

05.03.2024 7:00 2 мин. четене

Прогноза за бъдещето на AI криптовалутата Worldcoin от ChatGPT

Worldcoin (WLD) претърпя спад от над 1.7% през последните 24 часа след съобщенията, че Илон Мъск е започнал съдебни действия срещу монетата OpenAI.

04.03.2024 22:00 2 мин. четене

Крипто инвеститор достигна $2 милиона печалба само за два месеца – ето как

От Arkham Intelligence споделиха, че проницателен инвеститор се е възползвал от неотдавнашния скок на меме монетата Dogwifhat (WIF), постигайки впечатляваща възвръщаемост от 33,000% от инвестицията си в Solana.

04.03.2024 18:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.