НАЧАЛО Алткойни

Ето кои алткойни изкупуват Етериум (ETH) китовете

07.02.2022 12:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето кои алткойни изкупуват Етериум (ETH) китовете

Крипто инвеститорите с дълбоки джобове трупат няколко токена напоследък.

Те изкупуват решението за мащабиране на Етериум Polygon (MATIC), Loopring (LRC) и два други алткойна с малка капитализация на фона на отскока на пазара на цифрови активи.

Нови данни от WhaleStats показват, че Polygon замени LINK като номер едно търгуван токен сред най-богатите притежатели на Етериум през последните 24 часа, тъй като MATIC се радва на сериозно покачване на цената.

Китовете на Етериум бяха забелязани в петък да изкупуват периодично MATIC при покупки за милиони долари. Един от тези китове, класиран като четвъртия по големина, купи 2,838,000 MATIC за приблизително $4.73 милиона. При друга транзакция един кит купи токени MATIC на стойност $2 милиона. Трети кит закупи MATIC на стойност $1.5 милиона в отделна сделка.

Разглеждайки списъка с токените, които китовете на Етериум са купували най-много през последните седем дни, MATIC е на пето място със средна сума на покупка от $41,220.

Китовете на Етериум също трупат Loopring (LRC) със средна сума на покупка от $7,865, като активът заема седмото място. Loopring е токен на Етериум, който има за цел да позволи на всеки да изгражда обмени без попечителство, базирани на поръчки в мрежата на ETH, използвайки доказателства с нулево знание (ZK).

Render Token (RNDR) е на номер осем със средна сума на покупка от $7,197. RNDR има за цел да позволи на всеки с модерен графичен процесор да допринесе със своята мощност за изобразяване в замяна на токени, като от своя страна увеличава мащаба и наличността на GPU изчисленията за художници, дизайнери и изследователи.

Грабващ деветото място е Sushi (SUSHI), родният актив на децентрализираната борса SushiSwap. Средно ETH китовете закупиха SUSHI на стойност $6,735 през последните седем дни.

Други монети в списъка включват самия Етериум и редица стабилни монети.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

2 криптовалути, които може да си заслужават инвестицията

Крипто пазарът започна седмицата със силен бичи тренд, главно благодарение на неотдавнашното покачване на Етериум (ETH) до $3,800, което от своя страна предизвика значителни печалби при основните алткойни.

22.05.2024 20:00 2 мин. четене

Рекордна прогноза за Етериум след одобрението на спот ETF от финансов гигант

Голям мениджър на активи на стойност $725 милиарда прогнозира, че Етериум (ETH) може да скочи със 75%, за да достигне $6,600, ако неговият дългоочаквания спот аETF бъде одобрен.

22.05.2024 18:35 1 мин. четене

Grayscale премахна стейкинга от своето предложение за спот Етериум ETF

Grayscale Investments реши да оттегли предложението си за стейкинг от своя план за спот Етериум ETF. Тази актуализация бе подчертана в измененото предварително пълномощно за Grayscale ETH Trust, подадено във вторник.

22.05.2024 18:00 2 мин. четене

Криптовалутата на Доналд Тръмп създава нова група милионери

Според анализ на Nansen, нововъзникващият сектор на криптовалутите PoliFi, в които се пресичат политиката, финансите и дигиталните валути, генерира нова група милионери, тъй като през последните седмици стойността на токена, вдъхновен от Доналд Тръмп, рязко нарасна.

22.05.2024 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.