НАЧАЛО Алткойни

Ето кой алткойн надмина Етериум през 2023 година

08.12.2023 9:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето кой алткойн надмина Етериум през 2023 година

През 2023 г. XRP преживя бурно пътуване, изпълнено със забележителни възходи и падения. Ключовият наратив се въртеше около обширния правен спор между Ripple и Комисията за ценни книжа и борси на САЩ (SEC), който значително повлия на траекторията на монетата.

През цялата година, въпреки регулаторната несигурност и правните битки, XRP забележително повиши стойността си. Този възход подчерта трайната привлекателност на XRP сред инвеститорите.

Неотдавнашен анализ, публикуван на 6 декември от известния крипто технически анализатор “Cryptoes“, хвърли светлина върху превъзходството на XRP в сравнение с Етериум през 2023 г.

Според графиката на XRP е спечелила над 116% през тази година, или $0.33, изпреварвайки ръста на ETH от 91.9%. Крипто борсите, признавайки неотдавнашното представяне на XRP, отбелязаха потенциала му за нов, устойчив възходящ тренд, въпреки че по пазарна капитализация той все още изостава от Етериум.

Освен това дискусиите в общността намекнаха за формирането на бичи модел “Cup and Handle” в рамките на ценовото действие на XRP.

Този модел обикновено сигнализира за бичи настроения, като показва потенциално обръщане на тренда и значителен възходящ пробив в стойността на актива след образуването на дръжката.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Топ 3 най-добре представили се криптовалути за изминалата седмица

Пейзажът на криптовалутите претърпя бурна активност миналата седмица, като Биткойн (BTC) открадна светлината на прожекторите, достигайки впечатляващ връх от $52,945.

26.02.2024 9:00 2 мин. четене

Защо трейдърите търгуват със Solana (SOL) и Arbitrum (ARB), но държат тази нова меме монета

Въпреки че Solana и Arbitrum попаднаха в заглавията на вестниците през последния месец, тяхната възвръщаемост беше изключително разнопосочна.

26.02.2024 8:14 3 мин. четене

Solana може да скочи с 340% – ето кога

Известен крипто анализатор предположи, че Solana (SOL), смятана за конкурент на Ethereum (ETH), е готова за значителен скок в стойността.

25.02.2024 20:00 2 мин. четене

Мрежата на Polygon продължава да се разраства – какво се случва с цената на MATIC?

Мрежата Polygon (MATIC) наскоро достигна значителен етап в броя на адресите си. Въпреки този скок, реагираха ли пропорционално обемът на транзакциите и MATIC?

25.02.2024 19:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.