НАЧАЛО Алткойни

AI с прогноза за цената на Solana през 2024 година

07.12.2023 22:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
AI с прогноза за цената на Solana през 2024 година

С неотдавнашното нарастване на интереса към изкуствения интелект (AI) след появата на ChatGPT, други платформи от подобно естество демонстрираха своята практичност. 

Една такава платформа е Google Bard, която демонстрира забележителни способности при анализа на тенденциите в сферата на криптовалутите, особено при активи като Solana (SOL).

На фона на неотдавнашния подем на по-широкия пазар на криптовалути, Solana се откроява, като през последния месец е спечелила над 60%. 

Както е посочено от чатботът, минималната прогнозна цена за Solana може да се колебае около $50.31, което означава 30% спад спрямо сегашното ѝ ниво. Обратно, максималната прогнозна цена може да достигне $79.75, което означава 25% увеличение спрямо настоящата ѝ стойност. 

Въпреки това Bard подчерта, че този ценови диапазон служи като потенциален сценарий и действителната цена на встъпителната криптовалута в началото на 2024 г. може да се разминава, като се изкачи по-високо или се понижи. Ето защо проявяването на предпазливост и провеждането на задълбочени проучвания преди вземането на инвестиционни решения остава от решаващо значение.

Bard посочи различни фактори, които биха могли да повлияят на потенциалната бъдеща цена на този дигитален актив, като по-широките пазарни нагласи играят ключова роля при определянето на това дали цената ще нарасне поради бичи тенденции или ще спадне в условията на мечи настроения.

Освен това, стойността на токена SOL реализира възход с нарастващото приемане на Solana от децентрализирани приложения (dApps). Тъй като все повече dApps се изграждат на нейната платформа, търсенето на SOL се повишава, като се има предвид, че потребителите се нуждаят от тези токени, за да се ангажират с тези приложения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Нова бомбастична прогноза за цената на Етериум

Според Марк Юско, главен изпълнителен директор и основател на Morgan Creek Capital, има потенциал Етериум (ETH) да достигне петцифрена цена.

25.02.2024 11:00 1 мин. четене

Биткойн и Етериум напускат борсите с рекордни темпове

Изходящите потоци на Биткойн (BTC) от централизираните борси достигна най-високото си ниво от средата на 2023 година.

25.02.2024 10:00 1 мин. четене

Меме криптовалута на ръба на огромен пробив нагоре

Въпреки че множество активи на пазара на криптовалути отбелязват забавяне на натрупаните преди това печалби, има признаци, че някои от тях може да са подготвени за бичи пробив, включително Pepe (PEPE), виден конкурент на друг меme токен – Dogecoin (DOGE).

24.02.2024 14:00 2 мин. четене

4 алткойна, които могат да избухнат след предстоящата актуализация на Етериум

През 2024 г. се очакват значителни промени в сектора на децентрализираните финанси и криптовалутите особено с предстоящите важни събития.

24.02.2024 10:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.