НАЧАЛО Биткойн

Ето кога може да очакваме Биткойн да достигне своето дъно

10.05.2024 16:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето кога може да очакваме Биткойн да достигне своето дъно

Бенджамин Коуен, познат крипто анализатор сподели своята гледна точка за това кога Bitcoin (BTC) може да достигне дъното си, тъй като дигиталния актив остава на ниво около $63,000.

Коуен отбеляза, че сегашното ценово действие на Биткойн наподобява това след второто халвинг събитие на флагманската криптовалута преди осем години, а не на този през 2020 г.

Коуен предполага, че въз основа на метриката за възвръщаемост на инвестициите в Биткойн (ROI) след халвинга, водещата криптовалута може потенциално да достигне дъното на цикъла си през следващите седмици. Тази метрика сравнява текущата цена на BTC с цената ѝ по време на халвинг събитието, което се случи тази година през април.

Правейки паралели с цикъла от 2016 г., Коуен подчерта, че Биткойн последователно не е надхвърлял възвръщаемост на инвестициите от единица до около три месеца и половина след халвинга. Макар да признава, че не е сигурно дали историята ще се повтори, анализаторът разглежда това като потенциално доказателство за лятно дъно в цената на Биткойн.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн ETF регистрираха $1.3 милиарда входящи потоци през май

През май спот борсово търгуваните фондове (ETF) за Биткойн отбелязаха значителен приток, възстановявайки се от изходящите потоци, наблюдавани през април. С приток от $1.3 милиарда тези ETF-и достигнаха нов връх, като неутрализираха изтеглените през предходния месец $344 милиона.

18.05.2024 23:00 2 мин. четене

Криптовалутите никога няма да заменят долара според експерти

Тъй като икономиката на САЩ показва признаци на влошаване с нарастващи показатели за дълга, щатският долар е изправен пред сериозни предизвикателства.

18.05.2024 18:00 2 мин. четене

БРИКС: Доларът е в опасност според МВФ

Международният валутен фонд (МВФ), често наричан Световна банка, признава нарастващата заплаха, която държавите от БРИКС и други местни валути представляват за господството на щатския долар.

18.05.2024 12:00 2 мин. четене

Ако бяхте инвестирали 100 лева в Биткойн през 2010 година, колко щяхте да имате сега?

В дългосрочен план фондовият пазар се е доказал като един от най-доходоносните начини за инвестиране, който обогатява инвеститорите повече от всеки друг клас активи.

18.05.2024 7:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.