Home

Ето кога да очакваме документалния филм за създателя на Етериум

07.07.2024 12:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето кога да очакваме документалния филм за създателя на Етериум

"Виталик: Историята на Етериум" - дългоочакваният документален филм, чиято премиера е насрочена за септември, ще предложи личен портрет на Виталик Бутерин, съосновател на Етериум блокчейна, и трансформиращата еволюция на неговия пионерски проект.

Документалният филм е част от по-широката инициатива “Ethereum Stories” и е придружен от поредица от късометражни филми, чието пускане е планирано за септември 2024 г.

Филмът, режисиран от Зак Инграси и Крис Темпъл, известни с работата си по “The Meme Economy“, е в процес на създаване в продължение на повече от три години, като улавя ключови моменти от пътешествието на Етериум. Той е финансиран чрез платформата за групово финансиране Mirror.xyz, като е събрал 1,035.96 ETH (приблизително $2.9 милиона).

Виталик: Историята на Етериум” разглежда технологичния напредък и човешките разкази, които стоят зад глобалното въздействие на Етериум, като цели да привлече зрители от крипто общността и извън нея.

Официалният трейлър на документалния филм ще дебютира на 23 юли в мрежата на Zora, като зрителите ще имат възможност да подкрепят разпространението му чрез добив на токени. Билетите за събитието за прожекция в мрежата ще бъдат пуснати в продажба на 26 юли на адрес ethereumfilm.xyz, преди световната премиера на 18 септември и последващото пускане в кината и в дигитален формат в края на 2024 г. и началото на 2025 г.

Този документален филм се присъединява към нарастващата вълна от филми, проучващи личностите и иновациите в крипто индустрията, отразявайки нарастващата ѝ значимост сред популярните медии наред с проекти като филма на Bloomberg за Сам Банкман-Фрийд и документалния филм на Coinbase за собственото ѝ развитие.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Прогноза за цената на Solana (SOL) според исторически точен индикатор

Според някои познати крипто анализатори Solana (SOL) демонстрира силни индикатори за навлизане в бичи пазар.

16.07.2024 18:30 1мин. четене

Как изявлението на председателят на Федералния резерв повлия на златото

Във вторник цените на златото отбелязаха повишение, отчасти стимулирано от коментарите на председателя на Федералния резерв Джером Пауъл, които засилиха очакванията за потенциално намаляване на лихвения процент през септември.

16.07.2024 18:00 1мин. четене

Цената на XRP продължава да се покачва – ще продължи ли тази тенденция?

След неотдавнашните ценови възходи XRP отново се превърна в лидер на крипто пазара.

16.07.2024 17:47 2мин. четене

Binance пуска фючърсна търговия с ливъридж за Dogwifhat (WIF)

Днес е активен ден за крипто пазара със забележителни листвания и увеличения на цените.

16.07.2024 17:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.