НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Ето какво може да следва за Биткойн, Етериум и Solana

ЯНУ. 19, 2022 17:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ето какво може да следва за Биткойн, Етериум и Solana

Крипто стратег прогнозира какво се очаква за Биткойн (BTC) и платформите за смарт договори Етериум и Solana.

Псевдонимният крипто анализатор Pentoshi пише на своите 475,500 последователи в Twitter, че макар да е с мечи възгледи за BTC, той очаква активът да отскочи, преди да продължи своята корекция.


“BTC. [Предполага се, че ще има] по-нисък максимум преди нови ниски нива.”

Image

Анализаторът твърди, че Биткойн ще се насочи до съпротивата около $46,000, преди да направи низходяща структура на по-нисък връх. Въпреки това Pentoshi казва, че отскокът потенциално може да отведе BTC над $50,000.


“Мисля, че $53,000 е най-високото, което може да стигне за сега. Но първо трябва да премине през тази зона на предлагане (около $46,000). (Прекарахме седмици там).”


Крипто търговецът също е с мечи очаквания за Етериум, заявявайки, че следващото рали на водещата платформа за смарт договори ще се провали.


“Мисля, че това важи за червената кутия и когато стигне там, ще разтоваря остатъка от моя BTC.

Логична област за по-нисък максимум и предлагане да дойде с текущата пазарна структура. Също така ще се фокусирам върху графики на високи времеви рамки като тази и просто ще търгувам на ниски времеви рамки.”

Image


Разглеждайки графиката на Pentoshi, анализаторът прогнозира покачване на ETH до $3,500 преди рязко коригиращо движение до $2,000.


Не Пропускай: Биткойн и XRP изглеждат готови за възход, твърди анализатор

Последната монета в списъка на търговеца е Solana, за която анализаторът казва, че е изложена на риск от разпродажба, ако не успее да задържи подкрепата на $130.


“Виждате ли някакви подкрепи тук? Отскоците са за продажба.”

Image

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

$1.2 милиарда в Биткойн бяха ликвидирани по време на спада миналата седмица

От неделя, 8-ми май – когато стабилната монета TerraUSD започна да губи своята фиксация към щатския долар и крипто пазарите започнаха да се сриват – към събота, 14-ти май, търговците на Биткойн дерива...
МАЙ. 17, 2022 09:56 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Grayscale пуска първия европейски ETF

Очаква се новите борсово търгувани продукти да бъдат листнати на Лондонската фондова борса (LSE), Borsa Italiana и Deutsche Borse Xetra.Още през февруари Grayscale обяви своя ETP в Съединените щати, п...
МАЙ. 16, 2022 19:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн може да направи значителен скок след скорошния спад

Анализаторът Джъстин Бенет каза на своите последователи в Twitter, че Биткойн вероятно е отпечатал временно дъно, след като е успял да си върне ключово ниво на подкрепа.“Има голям шанс крипто да дости...
МАЙ. 16, 2022 12:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

44 държави ще се срещнат в Салвадор, за да обсъдят Биткойн

В последващи туитове президентът обяви, че Централната банка на Сао Томе и Принсипи, Централната банка на Парагвай, Националната банка на Ангола, Банката на Гана, Банката на Намибия, Банката на Уганда...
МАЙ. 16, 2022 11:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света