НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Ето какво мисли топ трейдър за крипто пазарът (видео)

ЮНИ. 13, 2021 12:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ето какво мисли топ трейдър за крипто пазарът (видео)

Съоснователят и председател на крипто фокусирания хедж фонд Three Arrows Capital, Кайл Дейвис, вярва, че няма да има повторение на бичия пазар през 2017 г. в текущия пазарен цикъл..

В ново видео Дейвис казва, че Биткойн и алткойните са в суперцикъл, като същевременно предупреждава, че крипто пазарите все още ще видят значителни корекции.

 

При суперцикъл... все още има нестабилност. Искам да кажа, особено за Биткойн, това е актив с фиксирано предлагане ...
 
Това не означава, че влизаме в четиригодишен мечи пазар. Това просто означава, че коригираме и окей... сега вече сме коригирали, нека продължим. Няма повече фалшиви продажби отвъд това е нагласата.

 

Председателят на Three Arrows Capital обяснява, че спадът в цената на Биткойн с близо 50% от рекордното му ниво наскоро е бил предизвикан от негативни новини като репресиите срещу миньорите в Китай, а не от прекомерния ливъридж при търговците.

 

Това отдръпване беше тежко... Не се случи, защото бяхме [с прекомерен ливъридж]...
 
[Това се случи] поради големи новини като Китай, който се опитва активно да изключи хеш мощността, което те започнаха да правят - не навсякъде в страната. Например в Синцзян всички изключват своите [копачки]. Китайските миньори отиват на други места[...] Съчуан все още не са [последвали], но може и да го направят през следващите 36 месеца.

 

Дейвис добавя, че Three Arrows Capital са се възползвали от корекцията, тъй като фирмата е заела шорт позиция в Биткойн и затова хедж фондът е най-печелившата организация на борсата за криптовалути FTX в момента.


 Фактът е, че ние също имахме голям Биткойн хедж и направихме много пари от това[...] Ето защо сме номер едно. Защото ние наблегнахме малко повече на този пазар.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Биткойн тръгна надолу, дали MicroStrategy ще купят дъното?


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (5)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

250 милиона XRP бяха прехвърлени на Bitstamp

Междувременно Ripple продължава да изпраща XRP до платформата за търговия Huobi, за да поддържа ликвидността на монетата.250 милиона XRP в движениеПрез последните 15 часа екипът на Whale Alert е забел...
АВГ. 4, 2021 19:39 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Дали цената на Cardano ще се срине?

В сесия за въпроси Хоскинсън отхвърли техническия анализ, като предположи, че пазарите вече са твърде сложни, за да може да работи. Думите му дойдоха в отговор на Питър Бранд, който показа модел на гл...
АВГ. 4, 2021 11:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто китовете прехвърлят $374 милиона в Tether (USDT)

BTC се търгува на $38,280 към момента на публикуване, но в един момент скочи до максимум от $42,628 през уикенда, според CoinGecko.В неделя неизвестен портфейл изтегли USDT на стойност над $153.14 мил...
АВГ. 3, 2021 20:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн и Етериум виждат значителен отлив на капитал

Инвестиционните продукти, които проследяват стойността на Cardano и XRP, отчитат незначителен приток от $1,1 милиона и $0,5 милиона, според данни, предоставени от CoinShares.Продуктите с множество акт...
АВГ. 3, 2021 11:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света