НАЧАЛО Алткойни

Ето какво купуват китовете в BSC екосистемата

декември 15, 2021 10:59 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето какво купуват китовете в BSC екосистемата

Най-големите крипто инвеститори в екосистемата на Binance Smart Chain държат огромни количества от два алткойна, според WhaleStats.

Нови данни от уебсайта анализират поведението на 1,000-те най-големи BSC адреса, с изключение на известните крипто борси.

Платформата за наблюдение на китове съставя списък с 10-те най-големи адреса на BSC, като проследява токените, които имат най-голяма стойност в щатски долари сред групата инвеститори.

WhaleStats показва, че BSC китовете са натрупали средно $3.21 милиона в Binance Coin (BNB), като монетата води сред всички цифрови активи. BNB е токена на крипто борсата Binance.

На второ място е токенът BTCB, крипто актив, опакован и фиксиран от Binance в съотношение 1:1 към Биткойн (BTC). WhaleStats разкрива, че BSC китовете притежават средно $814,181 BTCB токени.

На трето място е Етериум със средна държана сума на стойност $540,177.

Следват Polygon (MATIC) и Avalanche (AVAX), които се нареждат на четвърто и пето място, като BSC китовете натрупват средно $417,439 в MATIC и $395,926 в AVAX.

На шесто място е стабилната монета USD Coin (USDC), следвана от Frax Share (FXS). FXS се използва като средство за съхранение на стойност и в управлението на протокола Frax. WhaleStats показва, че BSC китовете притежават средно $325,601 FXS токени.

Не Пропускай: Етериум отново ли ще се представи по-добре от Биткойн през декември?

Stablecoin True USD (TUSD) идва на осмо място, следван от Venus ETH (vETH), преносим vToken, издаден от децентрализираната финансова платформа Venus (XVS).

Платформата Tron (TRX) завършва списъка на първите десет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Citigroup стартира крипто услуга – пазарен експерт обяснява последиците за SOL, ADA и BTCS

Citigroup наскоро обяви старта на новата си услуга за дигитални активи – Citi Token Services – за управление на парични средства и търговско финансиране. Това има някои значителни последици за пазара на криптовалути.

септември 24, 2023 17:00 3 мин. четене

Близо половината от пазара на криптовалути може да бъде заличен според анализатор

Известен крипто аналитик предупреди, че има потенциал за значителен спад в комбинираната пазарна капитализация на Биткойн (BTC) и други дигитални активи.

септември 24, 2023 11:00 2 мин. четене

Кой проект има потенциал да създаде милионер? Сравнение на SPCT, XRP и TON

Скокът на XRP срещу бичото рали на Toncoin срещу експлозивните печалби на VC Spectra. Открийте иновативните монети, които движат крипто пространството: XRP, TON и SPCT!

септември 24, 2023 10:22 4 мин. четене

Етериум не оправдава очакванията на инвеститорите – JP Morgan

След очакваният с нетърпение ъпгрейд, наречен “Shanghai”, Етериум не постигна очакваните нива на мрежова активност, като не оправда очакванията, според наблюденията на JPMorgan.

септември 23, 2023 20:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.