НАЧАЛО Биткойн

Ето на каква цена Биткойн ще достигне своето дъно според исторически точен анализатор

юли 6, 2023 9:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето на каква цена Биткойн ще достигне своето дъно според исторически точен анализатор

Трейдър, който точно прогнозира дъното на мечия пазар на Биткойн през 2018 г., очерта потенциален сценарий, който може да заблуди както бичи, така и мечи настроените инвеститори преди следващото възходящо движение на BTC.

Анонимният анализатор, познат като “Bluntz” предполага, че Биткойн може да създаде бичи капан, като за кратко време се покачи над годишния си връх от приблизително $31,500, само за да претърпи рязка корекция надолу до $29,500.

Bluntz вярва, че спадът до $29,500 вероятно ще бъде мечи капан, който ще създаде предпоставки Биткойн да възобнови възходящия си тренд.

Анализаторът заяви: 

Най-болезненото движение в този сценарий, предназначен да заблуди възможно най-много хора, би включвало достигане на максимума от $31,500 и след това потъване до дъното от $29,500, преди да настъпи действителното възходящо движение.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува на ниво от $30,300.

Крипто аналитикът следи и Етериум (ETH), като отбеляза бичи индикации в представянето му спрямо Биткойн (ETH/BTC). Според Bluntz, бичият модел на ETH/BTC предполага, че двойката Етериум/USD вероятно ще преживее ралита с малки отдръпвания.

Той заяви:

ETH/BTC формира изключително бича четиричасова графика, след като тества както най-високите, така и най-ниските точки. Макар че първоначално очаквах по-значително отдръпване при двойката с щатски долар, тази настройка на ETH/BTC може да показва, че оттук нататък може да започнем да наблюдаваме възходящо движение с минимални корекции.

Към настоящия момент Етериум се оценява на $1,898, след седмичен ръст от 2%.

Също така Bluntz наблюдава Solana (SOL), конкурент на Етериум. Той очаква, че Solana ще се коригира до нивото от $18 през следващите дни, преди да обърне посоката и да се покачи към $24.

В заключение Bluntz заяви:

 Наблюдавам SOL отблизо, тъй като искам да добавя лонг позиции по-късно тази седмица.

Към момента SOL се търгува на цена от $18.50, като актива е реализирал 13% печалба за последните 7 дни.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 4:40 4 мин. четене

Биткойн: Ето кога може да се очаква сериозен отскок според Santiment

Потенциалният ръст на водещата криптовалута зависи от следващото движение на значим макропоказател, според платформата за анализи Santiment.

септември 30, 2023 4:00 1 мин. четене

Доларът засенчва 115 други валути през последните 10 години, но не и Биткойн

Въпреки че премина през една от най-лошите инфлации на всички времена, щатският долар (USD) надмина 115 световни фиатни валути през последните 10 години на валутния пазар, но бе изпреварен от Биткойн (BTC).

септември 29, 2023 22:00 2 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.