НАЧАЛО Биткойн

Ето как Биткойн може да се върне на $ 20,000 до няколко месеца

септември 7, 2019 20:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето как Биткойн може да се върне на $ 20,000 до няколко месеца

Крипто-секторът е пълен с Биткойн бикове, които редовно имат много оптимистични прогнози за флагманската монетата.

Един от най-популярните и най-агресивно възходящите сред тях е Джош Рейджър, който по-рано прогнозираше, че ако Биткойн може да надмине 11,700 долара, той ще бъде на път да надхвърли сегашния си най-висок връх, с крайна цел от 60,000 долара.


Сега, Рейджър отбеляза предишен модел, следван от Биткойн преди няколко години, твърдейки, че BTC може да преразгледа 20,000 долара, ако моделът се повтори.През 2015 / 2016 г. Биткойн изненадващо удвои цената си. Малко след това, криптовалутата се консолидира и започна да се търгува настрани, поддържайки траекторията си.


След около шест месеца, BTC бързо се покачи с повече от 100%, изстрелвайки се над 900 от 450 долара за отрицателно време. Сега Рейджър вярва, че този модел се повтаря отново и ако той е прав, Биткойн лесно би могъл да достигне $ 20,000 в края на текущия си размах.


Въпреки че това може да изглежда като поредната бомбастична прогноза, има доста фактори, които биха могли да превърнат това в реалност. Един от тях е халвингът, който предстои съвсем скоро.


Май 2020 г. блоковите награди, получени от миньорите на Биткойн, ще бъдат съкратени наполовина, което ще ограничи предлагането. В исторически план този тип събитие обикновено има положителен ефект върху стойността, като стимулират цените.


Съществува също така възможността в близко бъдеще да се увеличи приемането на криптовалута. Един основен катализатор за това е неотдавнашното одобрение на Bakkt за предлагане на физически уредени в Биткойн фючърси.


Широко разпространено е мнението, че корпоративните играчи, които са били скептично настроени към този пазар, биха били по-заинтересовани сега, след като има подходящо регулаторно одобрение. Тези фактори правят прогнозите на Рейджър малко по-правдоподобни.


Въпреки това, Рейджър смята, че има вероятност Биткойн пак да се срине, тъй като се търгува настрани в подготовката за рали.

Според него търговците ще трябва да “изтърпят седмици спадове и странични движения при цената”. Той обаче съветва участниците на пазара да бъдат търпеливи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Халвингът на Биткойн разбива мита за намаляващата възвръщаемост

Неотдавнашна публикация в Twitter, в която се подчертава историческото представяне на цената на Биткойн след всяко халвинг събитие, предизвика интригуващи дискусии в крипто общността.

май 30, 2023 7:00 4 мин. четене

ChatGPT: Може ли Етериум да изпревари Биткойн?

Попитахме чатботът на OpenAI, ChatGPT дали е възможно един ден Етериум да надмине Биткойн като криптовалута номер едно.

май 29, 2023 17:30 2 мин. четене

Биткойн временно проби $28,000 след споразумението за дълга на САЩ

Биткойн за кратко проби над $28,000 след като Белия дом успя да се споразумее за предварителна сметка за дълга на САЩ.

май 29, 2023 14:00 1 мин. четене

Може ли Биткойн да се възроди през 2023 г.?

Биткойн, най-голямата криптовалута в света, се търгува в сравнително тесен диапазон около $26,250. През последните няколко седмици актива преживя тенденция на спад поради проблеми като спрени тегления и високи такси за транзакции.

май 29, 2023 10:45 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.