НАЧАЛО Алткойни Биткойн

94,000 BTC се преместват след като Bakkt стартира депозити и тегления

СЕП. 6, 2019 19:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 94,000 BTC  се преместват след като Bakkt стартира депозити и тегления

Bakkt обяви склада си за отворен за клиентите да депозират и изтеглят Биткойн преди пускането на фючърсите уредени в BTC на 23-ти септември.

Те казват:


Днес нашият Склад се отваря за депозити и тегления на Биткойн от клиенти, докато се подготвяме за “Bakkt Bitcoin Daily & Monthly Futures”, стартиращи на 23-ти септември.


Регулираните фючърсни договори от Bakktносят по-голяма гъвкавост при управлението на експозицията към Биткойн”, казват те с това съобщение, направено само часове след като 94,000 Биткойн се преместиха в 3:30 сутринта лондонско време по-рано днес, на стойност около 1 милиард долара.


Кой е преместил тези средства, не е ясно, но изглежда, че те са били натрупани през 2016 г. чрез дребни покупки на Биткойн. Изглежда адреса е на предприятие като Bakkt или може би VanEck, което трябва да започне да търгува изцяло подкрепен с Биткойн институционален ETF.


Както Bakkt, така и VanEck вероятно ще се нуждаят от някакъв вид Биткойн резерви, за да предоставят услугата си за купуване и продажба на BTC предимно на институционални инвеститори. Значи този портфейл от 1 милиард долара най-вероятно принадлежи на един от тях, като Bakkt предлага физически доставени Биткойн фючърси, които се уреждат ежедневно и месечно.


Те ще имат собствени книги за поръчки за купуване и продажба, като арбитражът е много възможен по отношение на обменните цени.


Този нов пазар на BTC може след това да проправи път за пълен Биткойн ETF, както и за потенциално по-голямо приемане на Биткойн за разплащания.


Това е така, защото компании като Starbucks може да се чувстват много по-удобно да обработват Биткойн плащания чрез Bakkt конверсии и по този начин може да започнат да приемат криптовалутата в многото си клонове.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Bakkt назначава нов изпълнителен директор
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн остава в бичи тренд

BTC / USD прекара още един ден в стабилна зона между $ 9,500 и $ 9,800, като остава там от четвъртък.Преди това търговците бяха реагирали с недоумение, тъй като двойката спадна с почти $ 1,000 за няко...
ФЕВ. 22, 2020 19:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн под $ 10,000 привлече много купувачи

Оценката на криптовалутата вече се консолидира около диапазона от $ 9,600 до $ 9,800. Спадът на цената с 6,23 процента, на 15-ти февруари, започна мечата седмица, и въпреки бързото възстановяване от 6...
ФЕВ. 22, 2020 16:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Годишните приходи от копаене на Биткойн ще спаднат значително след халвинга

Изчислено е, че световните приходи от копаене ще спаднат с $3 милиарда след дългоочакваното събитие поради намалението с 50 процента на предлагането, ако цената на BTC остане на нивото от $9,300.По-ра...
ФЕВ. 22, 2020 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Wikipedia загуби от приходите си след като добави Биткойн

Според съоснователя на Wikipedia, Джими Уелс, добавянето на способността да се поддържа жива „енциклопедия на света“ с плащания в Биткойн всъщност навреди на приходите.Изказвайки се в панелна диску...
ФЕВ. 22, 2020 11:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света