НАЧАЛО Алткойни Биткойн

94,000 BTC се преместват след като Bakkt стартира депозити и тегления

СЕП. 6, 2019 19:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 94,000 BTC  се преместват след като Bakkt стартира депозити и тегления

Bakkt обяви склада си за отворен за клиентите да депозират и изтеглят Биткойн преди пускането на фючърсите уредени в BTC на 23-ти септември.

Те казват:


Днес нашият Склад се отваря за депозити и тегления на Биткойн от клиенти, докато се подготвяме за “Bakkt Bitcoin Daily & Monthly Futures”, стартиращи на 23-ти септември.


Регулираните фючърсни договори от Bakktносят по-голяма гъвкавост при управлението на експозицията към Биткойн”, казват те с това съобщение, направено само часове след като 94,000 Биткойн се преместиха в 3:30 сутринта лондонско време по-рано днес, на стойност около 1 милиард долара.


Кой е преместил тези средства, не е ясно, но изглежда, че те са били натрупани през 2016 г. чрез дребни покупки на Биткойн. Изглежда адреса е на предприятие като Bakkt или може би VanEck, което трябва да започне да търгува изцяло подкрепен с Биткойн институционален ETF.


Както Bakkt, така и VanEck вероятно ще се нуждаят от някакъв вид Биткойн резерви, за да предоставят услугата си за купуване и продажба на BTC предимно на институционални инвеститори. Значи този портфейл от 1 милиард долара най-вероятно принадлежи на един от тях, като Bakkt предлага физически доставени Биткойн фючърси, които се уреждат ежедневно и месечно.


Те ще имат собствени книги за поръчки за купуване и продажба, като арбитражът е много възможен по отношение на обменните цени.


Този нов пазар на BTC може след това да проправи път за пълен Биткойн ETF, както и за потенциално по-голямо приемане на Биткойн за разплащания.


Това е така, защото компании като Starbucks може да се чувстват много по-удобно да обработват Биткойн плащания чрез Bakkt конверсии и по този начин може да започнат да приемат криптовалутата в многото си клонове.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Остава една седмица до старта на Bakkt
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Има ли връзка между халвинга на Биткойн и скорошния скок на цените на петрола?

Разбира се, това тревожно развитие едва ли ще окаже пряко влияние върху цените на криптовалутите.Някои от общността, обаче, започнаха да спекулират дали може да се очаква корелация между предлагане и ...
СЕП. 18, 2019 08:00 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Колко Биткойн ви е нужен, за да се наречете кит?

Биткойн кит прехвърли $1 милиард (94,504 BTC)Преди 10 дни Биткойн кит (или по-скоро майката на всички Биткойн китове) премести $1 милиард в BTC само в една транзакция.Съвсем разбираемо е, че движение ...
СЕП. 17, 2019 18:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн и S&P 500 са на път към нови върхове

Лий казва, че флагманската криптовалута ще достигне нов връх, след като S&P 500 направи същото. Предполага се, че крипто пазарът е несвързан с традиционните пазари, особено поради децентрализ...
СЕП. 16, 2019 17:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн ще достигне нови рекордни стойности преди следващия халвинг

Анализаторът, известен в индустрията като FilbFilb, цитира "stock-to-flow" съотношението на Биткойн като ключов показател за очертаването на пътя на BTC занапред.„Ако приемем, че няма системен шок нит...
СЕП. 16, 2019 09:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света