НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Ето как Биткойн може да се върне на $ 20,000 до няколко месеца

СЕП. 7, 2019 20:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ето как Биткойн може да се върне на $ 20,000 до няколко месеца

Крипто-секторът е пълен с Биткойн бикове, които редовно имат много оптимистични прогнози за флагманската монетата.

Един от най-популярните и най-агресивно възходящите сред тях е Джош Рейджър, който по-рано прогнозираше, че ако Биткойн може да надмине 11,700 долара, той ще бъде на път да надхвърли сегашния си най-висок връх, с крайна цел от 60,000 долара.


Сега, Рейджър отбеляза предишен модел, следван от Биткойн преди няколко години, твърдейки, че BTC може да преразгледа 20,000 долара, ако моделът се повтори.

През 2015 / 2016 г. Биткойн изненадващо удвои цената си. Малко след това, криптовалутата се консолидира и започна да се търгува настрани, поддържайки траекторията си.


След около шест месеца, BTC бързо се покачи с повече от 100%, изстрелвайки се над 900 от 450 долара за отрицателно време. Сега Рейджър вярва, че този модел се повтаря отново и ако той е прав, Биткойн лесно би могъл да достигне $ 20,000 в края на текущия си размах.


Въпреки че това може да изглежда като поредната бомбастична прогноза, има доста фактори, които биха могли да превърнат това в реалност. Един от тях е халвингът, който предстои съвсем скоро.


Май 2020 г. блоковите награди, получени от миньорите на Биткойн, ще бъдат съкратени наполовина, което ще ограничи предлагането. В исторически план този тип събитие обикновено има положителен ефект върху стойността, като стимулират цените.


Съществува също така възможността в близко бъдеще да се увеличи приемането на криптовалута. Един основен катализатор за това е неотдавнашното одобрение на Bakkt за предлагане на физически уредени в Биткойн фючърси.


Широко разпространено е мнението, че корпоративните играчи, които са били скептично настроени към този пазар, биха били по-заинтересовани сега, след като има подходящо регулаторно одобрение. Тези фактори правят прогнозите на Рейджър малко по-правдоподобни.


Въпреки това, Рейджър смята, че има вероятност Биткойн пак да се срине, тъй като се търгува настрани в подготовката за рали.


Според него търговците ще трябва да “изтърпят седмици спадове и странични движения при цената”. Той обаче съветва участниците на пазара да бъдат търпеливи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Индикатор даде рядък сигнал за покупка на Биткойн

Едуардс сподели в какви обстоятелства би се появил сигнал за покупка. " Биткойн Хеш Лентите формират сигнал за покупка днес.Ако цената затвори над $ 9,230, това би го потвърдило." A #Bitcoin Hash Ri...
ЮЛИ. 12, 2020 20:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Спад под $ 9,000 при Биткойн изглежда вероятен

Джош Рейджър проведе анкета, за да установи дали крипто общността смята, че BTC е достигнал дъното си. 61.2% от всичките 2,134 респонденти вярват, че Биткойн не е достигнал дъното си и ще падн...
ЮЛИ. 12, 2020 14:28 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Колко са Биткойн милионерите?

Има над 13,000 BTC адреса, които са на стойност от поне $ 1 милион долара, според данни от Glassnode. При текущите цени, това означава, че най-малко 13,000 портфейла държат поне 107 BTC. Тъй като...
ЮЛИ. 11, 2020 16:44 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Защо предлагането на Биткойн е ограничено до 21 милиона?

В случая на Биткойн , горната граница беше определена от създателя му Сатоши Накамото на точно 21 милиона. За други криптовалути, тази граница може да варира значително - варираща от 18,9 милиона за...
ЮЛИ. 11, 2020 16:35 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света