НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Ето как Биткойн може да се върне на $ 20,000 до няколко месеца

СЕП. 7, 2019 20:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ето как Биткойн може да се върне на $ 20,000 до няколко месеца

Крипто-секторът е пълен с Биткойн бикове, които редовно имат много оптимистични прогнози за флагманската монетата.

Един от най-популярните и най-агресивно възходящите сред тях е Джош Рейджър, който по-рано прогнозираше, че ако Биткойн може да надмине 11,700 долара, той ще бъде на път да надхвърли сегашния си най-висок връх, с крайна цел от 60,000 долара.


Сега, Рейджър отбеляза предишен модел, следван от Биткойн преди няколко години, твърдейки, че BTC може да преразгледа 20,000 долара, ако моделът се повтори.

През 2015 / 2016 г. Биткойн изненадващо удвои цената си. Малко след това, криптовалутата се консолидира и започна да се търгува настрани, поддържайки траекторията си.


След около шест месеца, BTC бързо се покачи с повече от 100%, изстрелвайки се над 900 от 450 долара за отрицателно време. Сега Рейджър вярва, че този модел се повтаря отново и ако той е прав, Биткойн лесно би могъл да достигне $ 20,000 в края на текущия си размах.


Въпреки че това може да изглежда като поредната бомбастична прогноза, има доста фактори, които биха могли да превърнат това в реалност. Един от тях е халвингът, който предстои съвсем скоро.


Май 2020 г. блоковите награди, получени от миньорите на Биткойн, ще бъдат съкратени наполовина, което ще ограничи предлагането. В исторически план този тип събитие обикновено има положителен ефект върху стойността, като стимулират цените.


Съществува също така възможността в близко бъдеще да се увеличи приемането на криптовалута. Един основен катализатор за това е неотдавнашното одобрение на Bakkt за предлагане на физически уредени в Биткойн фючърси.


Широко разпространено е мнението, че корпоративните играчи, които са били скептично настроени към този пазар, биха били по-заинтересовани сега, след като има подходящо регулаторно одобрение. Тези фактори правят прогнозите на Рейджър малко по-правдоподобни.


Въпреки това, Рейджър смята, че има вероятност Биткойн пак да се срине, тъй като се търгува настрани в подготовката за рали.


Според него търговците ще трябва да “изтърпят седмици спадове и странични движения при цената”. Той обаче съветва участниците на пазара да бъдат търпеливи.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн остава в бичи тренд

BTC / USD прекара още един ден в стабилна зона между $ 9,500 и $ 9,800, като остава там от четвъртък.Преди това търговците бяха реагирали с недоумение, тъй като двойката спадна с почти $ 1,000 за няко...
ФЕВ. 22, 2020 19:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн под $ 10,000 привлече много купувачи

Оценката на криптовалутата вече се консолидира около диапазона от $ 9,600 до $ 9,800. Спадът на цената с 6,23 процента, на 15-ти февруари, започна мечата седмица, и въпреки бързото възстановяване от 6...
ФЕВ. 22, 2020 16:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Годишните приходи от копаене на Биткойн ще спаднат значително след халвинга

Изчислено е, че световните приходи от копаене ще спаднат с $3 милиарда след дългоочакваното събитие поради намалението с 50 процента на предлагането, ако цената на BTC остане на нивото от $9,300.По-ра...
ФЕВ. 22, 2020 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Wikipedia загуби от приходите си след като добави Биткойн

Според съоснователя на Wikipedia, Джими Уелс, добавянето на способността да се поддържа жива „енциклопедия на света“ с плащания в Биткойн всъщност навреди на приходите.Изказвайки се в панелна диску...
ФЕВ. 22, 2020 11:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света