НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Ето как Биткойн може да се върне на $ 20,000 до няколко месеца

СЕП. 7, 2019 20:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ето как Биткойн може да се върне на $ 20,000 до няколко месеца

Крипто-секторът е пълен с Биткойн бикове, които редовно имат много оптимистични прогнози за флагманската монетата.

Един от най-популярните и най-агресивно възходящите сред тях е Джош Рейджър, който по-рано прогнозираше, че ако Биткойн може да надмине 11,700 долара, той ще бъде на път да надхвърли сегашния си най-висок връх, с крайна цел от 60,000 долара.


Сега, Рейджър отбеляза предишен модел, следван от Биткойн преди няколко години, твърдейки, че BTC може да преразгледа 20,000 долара, ако моделът се повтори.

През 2015 / 2016 г. Биткойн изненадващо удвои цената си. Малко след това, криптовалутата се консолидира и започна да се търгува настрани, поддържайки траекторията си.


След около шест месеца, BTC бързо се покачи с повече от 100%, изстрелвайки се над 900 от 450 долара за отрицателно време. Сега Рейджър вярва, че този модел се повтаря отново и ако той е прав, Биткойн лесно би могъл да достигне $ 20,000 в края на текущия си размах.


Въпреки че това може да изглежда като поредната бомбастична прогноза, има доста фактори, които биха могли да превърнат това в реалност. Един от тях е халвингът, който предстои съвсем скоро.


Май 2020 г. блоковите награди, получени от миньорите на Биткойн, ще бъдат съкратени наполовина, което ще ограничи предлагането. В исторически план този тип събитие обикновено има положителен ефект върху стойността, като стимулират цените.


Съществува също така възможността в близко бъдеще да се увеличи приемането на криптовалута. Един основен катализатор за това е неотдавнашното одобрение на Bakkt за предлагане на физически уредени в Биткойн фючърси.


Широко разпространено е мнението, че корпоративните играчи, които са били скептично настроени към този пазар, биха били по-заинтересовани сега, след като има подходящо регулаторно одобрение. Тези фактори правят прогнозите на Рейджър малко по-правдоподобни.


Въпреки това, Рейджър смята, че има вероятност Биткойн пак да се срине, тъй като се търгува настрани в подготовката за рали.


Според него търговците ще трябва да “изтърпят седмици спадове и странични движения при цената”. Той обаче съветва участниците на пазара да бъдат търпеливи.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Агенция за недвижими имоти продава църква за Биткойн

Продавачът е готов да получи плащане в биткойнСпоред обява в Rightmove, основен британски портал за недвижими имоти, продавач е пуснал за продажба църква от 18 век, превърната в имот със седем спални ...
ОКТ. 15, 2019 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто кит прехвърли Биткойн на стойност близо $1 милиард за нищожна такса

Това, което е най-интересно е, че който стои зад тази огромна транзакция, му се е наложило да плати само $3,90 в такси, според данните на блокчейна.Whale alert! 🐋 Someone moved 112,027 BTC ($935M) in ...
ОКТ. 15, 2019 10:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Броят на Биткойн милионерите се увеличава

Броят на адресите, притежаващи над 1000 монети, както и броят на BTC милионерите са се увеличили тази година, заедно с показателите за здравето на мрежите, като хешираща мощност. Биткойн адресите на...
ОКТ. 14, 2019 22:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн ще революционализира работата на правителствата от цял свят

В Medium публикация, Дрейпър нарече Биткойн „стартъп валута“ и похвали технологията зад нея. Биткойн срещу трибализъмСпоред Дрейпър, биткойн и DLT (технологията на разпределения леджър), географски...
ОКТ. 14, 2019 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света