НАЧАЛО Биткойн

Ето докъде може да се срине Биткойн според CryptoQuant

26.03.2024 8:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето докъде може да се срине Биткойн според CryptoQuant

Главният изпълнителен директор на CryptoQuant, платформа за блокчейн анализи, предупреди, че Биткойн (BTC) може да претърпи значителен спад, преди бичият пазар да се възобнови.

Ки Йонг Джу подчертава намаляването на нетните капиталови потоци към спот фондовете за търговия с Биткойн (ETF), което показва потенциална промяна на пазара.

Джу предполага, че въз основа на историческите ценови тенденции Биткойн може да претърпи корекция, като потенциално може да спадне до $51,000. Той отбелязва, че забавянето на нетните потоци в спот ETF за Биткойн може да е временно, като търсенето може да се възстанови, ако BTC се доближи до критични нива на подкрепа.

Освен това данните на CryptoQuant показват, че големите притежатели на Биткойн, включително миньорите, са засилили дейностите по продажба на фона на покачващите се цени.

Този засилен натиск за продажби от страна на големите притежатели добавя тежест към възможността за по-сериозна корекция на пазара на Биткойн.

Освен това данните разкриват, че краткосрочните притежатели на Биткойн  се възползват от високите маржове на печалба, като продават, отбелязвайки значителен ръст в поведението на продажбите, който не е наблюдаван от май 2019 г. насам. Това предполага, че търговците се възползват от настоящите пазарни условия, за да си осигурят печалби.

Като цяло тези наблюдения от CryptoQuant очертават предпазлива картина за краткосрочните перспективи на Биткойн, подчертавайки потенциала за значителна корекция преди възобновяването на бичия пазар.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Новите Биткойн китове държат почти 10% от предлагането

Докладите сочат, че значителен брой наскоро създадени Биткойн китове вече притежават значително количество BTC, възлизащо на около 9% от общото предлагане на монети.

18.04.2024 8:00 2 мин. четене

Биткойн халвингът може да е добра новина за майнинг сектора – ето защо

Предстоящото халвинг събитие на Биткойн е на път да катализира преход към по-екологично устойчива екосистема за добив на BTC, тъй като миньорите се стремят да смекчат очакваното намаляване на рентабилността, като използват по-екологични източници на енергия.

17.04.2024 22:00 2 мин. четене

Икономистът Питър Шиф нападна пазара на Биткойн ETF

Привърженикът на златото Питър Шиф изрази съмнения относно прогнозите на анализаторите за целева цена от $100,000 за Биткойн (BTC) през настоящата бича фаза.

17.04.2024 16:00 2 мин. четене

Биткойн скоро ще ликвидира мечките според крипто анализатор

Известен блокчейн анализатор предполага, че Биткойн (BTC) мечките ги очакват трудни времена след неотдавнашната корекция на криптовалутата.

17.04.2024 13:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.