НАЧАЛО Алткойни

Етериум: Виталик Бутерин призова за по-опростени интерфейси – ето защо

март 4, 2023 16:07 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум: Виталик Бутерин призова за по-опростени интерфейси – ето защо

През 2023 г. все още няма толкова много блокчейн платформи, които да могат да се сравняват директно с Етериум, камо ли да го надминат.

Според неотдавнашна публикация в блога на Виталик Бутерин, създателя на Етериум (ETH), все още има какво да се подобри в потребителското изживяване (UX) на платформата, особено когато става въпрос за включване на транзакции.

Бутерин се застъпи за простите и стабилни потребителски интерфейси (UI), а не за модните и елегантни такива, заявявайки, че доброто потребителско изживяване е приоритет.

Той смята, че изчистеният и елегантен потребителски интерфейс, който причинява големи проблеми в 0.723% от случаите е по-лош от потребителски интерфейс, който разкрива повече дребни детайли пред потребителя, но улеснява разбирането и отстраняването на възникнали проблеми.

Бутерин също така отбеляза, че високите такси за транзакции и несъвършеният UX тласкат потребителите на Етериум към централизирани решения вместо към децентрализирани изградени на веригата.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Още 2 банки от Великобритания се присъединяват към забраната, свързана с крипто


Въпреки значителните подобрения в потребителското изживяване, като средното време за транзакция намалява от минути на секунди след EIP-1559, Бутерин настоя, че има още върху какво да се работи.

Към момента на писане на статията Етериум се оценява на $1,569, без да има значителни движения през последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Цените на Биткойн и Етериум се понижиха след иск на CFTC срещу Binance

В понеделник Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) заведе дело срещу Binance, водещата борса за криптовалути по отношение на обема на търговията, както и срещу нейния главен изпълнителен директор Чанпенг Джао.

март 27, 2023 20:40 2 мин. четене

Voltaire ерата на Cardano: Овластяване на общността за децентрализирано управление

По-късно тази година Cardano ще навлезе в Voltaire ерата, която има за цел да създаде самодостатъчна система, позволяваща на участниците в мрежата да направляват бъдещото развитие на платформата чрез системи за гласуване и управление на паричния поток.

март 27, 2023 19:05 2 мин. четене

5 алткойна, които да следите тази седмица (27.03.2023-02.04.2023)

Биткойн (BTC) продължава да запазва позициите си и в момента се търгува на ниво от около $27,800, тъй като пазарът не показва сериозни признаци на изключителна волатилност, въпреки опасенията за предстояща кредитна криза.

март 27, 2023 12:00 5 мин. четене

DeFi платформа, базирана на Етериум, се бори да се конкурира

Според Santiment слабото представяне на SUSHI може да се дължи на неспособността ѝ да задържи потребителите и да се конкурира с други DeFi платформи.

март 27, 2023 10:11 2 мин. четене