НАЧАЛО Алткойни

Етериум на стойност $4.1 милиарда беше изместен от борсите през март

март 29, 2022 2:46 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум на стойност $4.1 милиарда беше изместен от борсите през март

Етериум (ETH) на стойност близо $4.1 милиарда беше премахнат от централизираните борси от март, което доведе до спекулации за покачване на цената на Етериум, тъй като предлагането намалява на множество платформи за търговия.

Според статистика, публикувана от услугата за крипто анализ IntoTheBlock, общо 1.268 милиона Етериум на стойност $4.18 милиарда по текущия обменен курс са изтеглени от централизирани борси през март.

Според IntoTheBlock, цената на Етериум се е повишила с 32%, откакто 180,000 ETH бяха премахнати от централизираните платформи за търговия на 15-ти март.

Фирмата за крипто анализи съобщи за друго голямо изтичане на ETH на 23-ти март, като приблизително 151,000 ETH бяха премахнати от борсите по това време. Анализите на блокчейна показват, че количеството ETH на борсите бързо спада, което е бичи знак.

Към момента на писане на статията Етериум се търгува около $3,300, след като достигна върхове в рамките на деня при $3,424. След като се възстанови от дъното от $2,499 на 13-ти март, Етериум отбеляза 13 зелени дни от 15, което предполага стабилно възходящо изкачване.

Положителните настроения на Етериум са свързани с продължаващия му преход към доказателство за залог (PoS). В скорошна публикация в блог Фондация Етериум сподели подробности за сливането и какво да очаквате през следващите месеци. Актуализацията Merge бележи официалния преход към консенсус за доказателство за залог.

Съществуващата основна мрежа на Етериум ще се „слее“ със системата за доказателство за залог на Beacon Chain, завършвайки прехода на Етериум от доказателство за работа към доказателство за залог.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Предстоящото гласуване в ЕС може да е заплаха за крипто портфейлите

Разработчиците на Етериум успешно пуснаха „Kiln“, най-новата тестова мрежа за Merge. Промените в тестовата мрежа на Kiln включват промени в спецификациите на Merge въз основа на крайни случаи, открити в Kintsugi, както и някои преименувания.

Въпреки че промяната на PoS в тестовата мрежа за сливане разкри някои проблеми с внедряването, Фондация Етериум каза, че тестването на сливането ще продължи. Ако не бъдат открити критични проблеми, Kiln ще бъде последната нова публична тестова мрежа.

Според фондацията, сроковете за актуализацията на тестовата и основната мрежа ще бъдат споделени чрез медиите на общността.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Цената на Celsius (CEL) скача с 800% за два месеца

Алткойн, базиран на Етериум (ETH), който се нарежда сред 100-те най-големи криптовалути по пазарна капитализация, се е повишил с трицифрени с трицифрени числа през последните 30 дни.

август 12, 2022 13:55 1 мин. четене

Обявена е дата за Сливането на Етериум

Преминаването на Етериум към Proof-of-Stake наближава, като разработчиците се споразумяха за предварителна дата за Сливането.

август 12, 2022 11:27 1 мин. четене

Ankr (ANKR) скочи с почти 60% за час след важно обявление

Доставчикът на децентрализирана блокчейн инфраструктура Ankr получава сериозен тласък, но не само на котировките си.

август 12, 2022 8:27 1 мин. четене

Какво да очакваме от BabyDoge?

Ралито от 40%, което видяхме на 9 август при BabyDoge, за съжаление избледня и сега меме криптовалутата се връща към нови дъна.

август 11, 2022 14:20 1 мин. четене