НАЧАЛО Алткойни

Етериум може да се срине до $1,000 – ето защо

29.01.2024 19:05 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум може да се срине до $1,000 – ето защо

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен очаква значителна корекция за Етериум (ETH), като прогнозира спад под прага от $1,000.

Коуен подчерта историческата тенденция на Етериум да “тества целостта” на значителните дъна на цикъла поне два пъти, преди да навлезе в нова бича фаза.

Той се позова на случаи на такива ретестове, случили се през 2015, 2016 и 2020 г., като твърди, че подобен ретест предстои да се случи и през 2022 г.

Коуен очерта прогнозата си, като предполага, че Етериум първо ще преживее пробив в двойката си с Биткойн (ETH/BTC), а ETH/USD ще го последва, вероятно в рамките на настоящата година.

Експертът посочи характерен модел при ETH/USD, като подчерта, че тя не е склонна просто да установи дъно, без впоследствие да тества целостта на това дъно. Той призова наблюдателите да проучат предишни случаи като доказателство за тази тенденция.

По-нататък той спекулира относно времето на потенциалното потапяне на Етериум, като отбеляза:

Така че в някакъв момент мисля, че Етериум ще тества целостта на това дъно, потапяйки се обратно под $1,000. Историческите тенденции обаче също така предполагат, че този тест може да се случи едва след пробива на ETH/BTC.

Също така той твърди, че е малко вероятно пробивът на ETH/BTC да се случи през януари, тъй като традиционно януари е положителен месец за Етериум.

Коуен призна и потенциала за забавяне на графика, като се позова на различни наративи, като спот ETF за ETH и халвинга на Биткойн, които могат да повлияят на времето на тези пазарни движения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

3 криптовалути с огромен потенциал през 2024 година

Криптовалутите в момента преживяват бича тенденция, начело с доминиращия Биткойн (BTC), чиято капитализация надхвърля $1.2 трилиона към момента на писане на статията.

29.02.2024 14:00 3 мин. четене

Крипто пазарът скоро ще се радва на Етериум ETF – Джим Креймър

Уважаваният пазарен анализатор и телевизионен водещ Джим Креймър изрази надежда за бъдещата траектория на борсово търгуваните фондове (ETF) за Етериум, като прогнозира обещаващи перспективи, напомнящи успеха на Биткойн ETF.

29.02.2024 10:00 2 мин. четене

Ето коя меме криптовалута може да докара значителни печалби според топ анализатор

Стратег в областта на криптовалутите, известен с псевдонима Bluntz, е открил интригуваща инвестиционна възможност на фона на настоящата пазарна динамика.

29.02.2024 9:00 1 мин. четене

Как се копае Dogecoin (DOGE)?

Dogecoin (DOGE) наскоро отбеляза значителен скок в цената си, като през последните 24 часа тя нарасна с 15% и премина границата от $0.1, търгувайки се за около $0.11 към момента на писане на статията, което доведе до печалби за над 70% от притежателите ѝ.

28.02.2024 20:19 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.