НАЧАЛО Алткойни

Етериум китовете продават токени за милиарди – ще се промени ли тази тенденция?

октомври 11, 2023 21:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум китовете продават токени за милиарди – ще се промени ли тази тенденция?

Пазарният анализатор Али Мартинес отбеляза последователна тенденция сред основните притежатели на Етериум (ETH) токени през тази година.

Тези инвеститори с дълбоки джобове стратегически са използвали периодите на ценови скок, за да се освободят от милиони ETH. Мартинес подчерта, че до този момент няма индикатори, които да сочат промяна в поведението на Етериум китовете:

Започвайки от февруари 2023 г., Етериум китовете са се възползвали от скока на цените, като са разпродали или преразпределили повече от 5 милиона ETH – приблизителна стойност от $8.5 милиарда. Забележително е, че тази тенденция на продажба се запазва, като към момента все още няма признаци за движение към трупане на ETH.

Мартинез също така внимателно разгледа клъстерни адреси, които са придобили Етериум на цени, надвишаващи $1,528. Според оценката на анализатора 1.58 милиона адреса са придобили 1.92 милиона ETH в рамките на ценовия диапазон от $1,528 до $1,571.

Това предполага, че потапяне под долния праг на този диапазон може да означава значително корективно движение за Етериум:

Понастоящем Етериум запазва позицията си над ключовата зона на търсене. Наложително е да се следи отблизо, тъй като дневно затваряне под $1,530 може да предвещава предстояща значителна корекция за ETH.

Обръщайки внимание на Биткойн (BTC), анализаторът заяви, че доминиращата криптовалута е готова за спад след излизането си от симетричен триъгълник на двучасовата графика.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Топ криптовалутите за следващият алткойн сезон според ChatGPT

Според мнозина предстои рязък скок на пазара на криптовалути, тъй като Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и различни други криптовалути отбелязват нови ценови върхове наред с повишените долни нива.

декември 4, 2023 7:00 2 мин. четене

3 евтини криптовалути, на които да обърнете внимание следващата седмица

С наближаването на края на годината някои криптовалути навлизат във фаза на консолидация, докато други представят обещаващи инвестиционни перспективи.

декември 3, 2023 7:00 2 мин. четене

Цената на Terra Classic (LUNC) се изстреля с 25% след нова актуализация

Общността на Terra Luna Classic наскоро прие резолюция за справяне с несъответствие в последователностите, което засегна някои валидатори.

декември 2, 2023 22:00 2 мин. четене

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.