НАЧАЛО Алткойни

Етериум китовете се втурват към Shiba Inu (SHIB)

07.03.2022 12:06 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум китовете се втурват към Shiba Inu (SHIB)

Най-големите съществуващи Етериум китове натрупват Shiba Inu (SHIB) и редица децентрализирани финансови алткойни.

Според блокчейн тракера WhaleStats, Етериум китовете или инвеститорите с поне 1,000 ETH в портфейлите си все още предпочитат конкурента на Dogecoin Shiba Inu.

Към момента на писане, SHIB е 10-ият най-купуван токен сред ETH китовете през последните седем дни и третият по големина сред инвеститорската група.

ETH китовете също харесват DeFi сектора, особено децентрализираната система за кредитиране Aave, DeFi платформата Nexo и мрежата за дълбока ликвидност WOO Network.

NEXO, AAVE и WOO са съответно шестият, седмият и осмият най-купувани алткойни сред ETH китовете през последните седем дни, според WhaleStats.

Прочети Още: Анализатор разглежда три алткойна с висок потенциал

Стабилните монети USD Coin (USDC) и Tether (USDT) са двата най-акумулирани токена сред ETH китовете през последната седмица, следвани от самия Етериум и BUSD на Binance. Wrapped Bitcoin (WBTC) в момента е номер пет в списъка.

Данните на WhaleStats също показват, че с изключение на Етериум, най-голямата позиция на токен по стойност на долара сред най-големите ETH китове в момента е FTX Token (FTT). Инструментът за наблюдение на китове разкрива, че инвеститорите с дълбоки джобове държат средно $14.84 милиона.

Последната тенденция на китовете в натрупването на токени идва на фона на борбата на ETH да излезе от многомесечния низходящ тренд, като в момента се търгува на $2,541.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.