НАЧАЛО Алткойни

Етериум китовете се втурват към Shiba Inu (SHIB)

март 7, 2022 12:06 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум китовете се втурват към Shiba Inu (SHIB)

Най-големите съществуващи Етериум китове натрупват Shiba Inu (SHIB) и редица децентрализирани финансови алткойни.

Според блокчейн тракера WhaleStats, Етериум китовете или инвеститорите с поне 1,000 ETH в портфейлите си все още предпочитат конкурента на Dogecoin Shiba Inu.

Към момента на писане, SHIB е 10-ият най-купуван токен сред ETH китовете през последните седем дни и третият по големина сред инвеститорската група.

ETH китовете също харесват DeFi сектора, особено децентрализираната система за кредитиране Aave, DeFi платформата Nexo и мрежата за дълбока ликвидност WOO Network.

NEXO, AAVE и WOO са съответно шестият, седмият и осмият най-купувани алткойни сред ETH китовете през последните седем дни, според WhaleStats.

Прочети Още: Анализатор разглежда три алткойна с висок потенциал

Стабилните монети USD Coin (USDC) и Tether (USDT) са двата най-акумулирани токена сред ETH китовете през последната седмица, следвани от самия Етериум и BUSD на Binance. Wrapped Bitcoin (WBTC) в момента е номер пет в списъка.

Данните на WhaleStats също показват, че с изключение на Етериум, най-голямата позиция на токен по стойност на долара сред най-големите ETH китове в момента е FTX Token (FTT). Инструментът за наблюдение на китове разкрива, че инвеститорите с дълбоки джобове държат средно $14.84 милиона.

Последната тенденция на китовете в натрупването на токени идва на фона на борбата на ETH да излезе от многомесечния низходящ тренд, като в момента се търгува на $2,541.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

ChatGPT прогнозира цената на Cardano: Tradecurve обявява функционалността на Connect Wallet

В последно време Cardano и Tradecurve са актуални теми в динамичния и често променлив крипто пеизаж. Докато Cardano, играчът ветеран, се намира в ключов момент на ценово движение, Tradecurve, изгряващата звезда, привлича вниманието с най-новата си функция за свързване на портфейли.

май 30, 2023 10:03 3 мин. четене

Показва ли GALA, че GameFi умира? AI криптовалутите ли са следващите скъпоценни камъни на бичия пазар?

GameFi индустрията се описва основно като връзка между традиционните и децентрализираните екосистеми за игри. Индустрията изигра съществена роля за привличане на вниманието на хората. 

май 30, 2023 10:02 3 мин. четене

Топ меме криптовалута за инвестиция през юни 2023 г.

Меме криптовалутите превземат света към момента, така че не е лесно да отдадете на “изкушението” и да се включите в този атрактивен сектор от криптовалутите.

май 30, 2023 10:01 5 мин. четене

Прогноза за цената на Filecoin за 2023 г. – не пропускайте Aptos и Collateral Network

Нарастващото търсене на дигитално съхранение на данни стимулира растежа на Filecoin (FIL), но накъде ще се насочи токенът FIL през 2023 г.?

май 30, 2023 10:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.