НАЧАЛО Алткойни

Етериум китовете натрупаха над $400 милиона в ETH за 10 дни

май 2, 2022 15:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум китовете натрупаха над $400 милиона в ETH за 10 дни

Фирмата за крипто прогнози Santiment каза, че Етериум инвеститорите с дълбоки джобове са започнали агресивно да натрупват ETH след четири месеца бездействие.

Компанията за пазарно разузнаване твърди, че китовете, които притежават между 1,000 и 10,000 Етериум, внезапно са добавили общо 142,000 ETH, на стойност около $407,400,000 към момента на писане.

Скокът на натрупването идва след близо четиримесечен период на стагнация, датиращ от края на миналата година.

“Основните заинтересовани страни в Етериум показват известно натрупване, добавяйки още 142,000 ETH към своите чанти през последните 10 дни.

След дълго разпродаване до средата на декември, това е най-устойчивото ниво на натрупване, което сме виждали за повече от четири месеца.”

Не Пропускай: Анализатори споделят защо Биткойн може да се коригира до $24,000

Santiment каза, че китовете на Binance Coin (BNB) също са увеличили своята покупателна активност напоследък, което според фирмата може да е знак за предстоящо обръщане на цените.

“Binance Coin видя най-голямата си група транзакции с китове от началото на март. Когато транзакциите от $100,000+ скочат, както сега, това обикновено предвещава промени в посоката на цената. Бъдете внимателни, тъй като най-големият скок се случи на местен връх.”

Освен това аналитичната фирма предупреди инвеститорите, че силната волатилност, показана на крипто пазарите през уикенда, трябва да продължи с наближаването на следващото решение за повишаване на лихвения процент на Федералния резерв.

“Крипто пазарите се оттеглиха значително този уикенд, особено цените на алткойните. Ако сте чакали голяма волатилност на цените, очаквайте тя да продължи в понеделник и вторник, когато Фед наближава решението си за повишаване на лихвите през май.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Gemini добавя стейкинг за MATIC, ETH, SOL и DOT

Базираната в Ню Йорк крипто борса заяви, че услугата ѝ за стейкинг ще позволи на клиентите да залагат своите криптовалути и да получават награди в рамките на сметката си в Gemini.

август 19, 2022 21:45 1 мин. четене

Solana може да скочи покрай Сливането на Етериум

Популярен анализатор представя какво може да се случи на хоризонта с един от най-големите проекти в крипто пространството.

август 19, 2022 19:21 1 мин. четене

Биткойн до $20,000 – Етериум до $1,000, според бивш анализатор на Ark Invest

Отварянето на крипто пазара в червената зона днес може да е изненада за някои, но много анализатори и ентусиасти са предвидили и очаквали подобно развитие.

август 19, 2022 16:33 1 мин. четене

Децентрализацията на Етериум е застрашена, твърди проучване

Според този доклад децентрализацията на Етериум и Solana може да е застрашена, се твърди в доклад на Messari.

август 19, 2022 9:23 1 мин. четене