НАЧАЛО Прессъобщения

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

17.04.2024 14:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] - ETHSofia Conference & Hackathon  - първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

ETHSofia, чието първо издание ще се проведе от 17 до 19 октомври в София Тех Парк, има за цел да стимулира Ethereum екосистемата в България и да популяризира София като проспериращ технологичен център. Стремейки се да обедини крипто програмисти, инвеститори и ентусиасти, екипът зад събитието споделя първите имена на партниращи компании и лектори.

Конференцията ETHSofia очаква да привлече над 600 посетители от България и Европа. 

Сред първите й потвърдени лектори са Захари Караджов, управител на BlockSense и бивш лидер на екип на Status Nimbus, Веселин Величков, изследовател в областта на ZK (Zero-Knowledge) криптографията в OpenZeppelin, Андрей Дума, директор DeFi (децентрализирани финанси) в LI.FI, Микаел Лазарев, съосновател и технически директор на Gearbox, Дарън Камас, управител на IPOR Labs, Диана Тлупова, директор законосъобразност в NexeraID, TokenBrice, стратег за The DeFi Collective и съветник към Maverick Protocol, Lion Dapplion, основен разработчик на Ethereum consensus към Lighthouse Sigma Prime, и Вяра Савова, старши експерт към European Crypto Initiative (EUCi).

Някои от най-иновативните компании в Web3 индустрията като Web3 портфейла Ambire, платформата за кредитиране с фиксиран лихвен процент IPOR, и агрегаторът на децентрализирани борси LI.FI също се ангажират да допринесат за успеха на ETHSofia. Институцията за управление на дигитални активи Nexo се присъединява като генерален спонсор на събитието.

От своя страна, състезанието по програмиране в рамките на ETHSofia ще бъде подкрепено от ZK мрежата BlockSense като платинен спонсор и DeFi доставчика на ликвидност Raven DAO като златен спонсор. Хакатон платформата DoraHacks ще предоставя оперативна и административна помощ. Всички програмисти и хакери, желаещи да участват и да се борят за щедри награди могат да кандидатстват тук.

Скоро ще бъдат пуснати за продажба и Super Early Bird билети в ограничен брой. За да се възползвате от преференциалната цена на билетите и да получавате известия за предстоящи анонси относно събитието, можете да  последвате социалните канали на ETHSofia в X, LinkedIn, и Telegram, или да се абонирате за бюлетина им.

За финал ще цитираме един от основателите на ETH Sofia – Владислав Драмалиев:

“Вдъхновихме се от апела на Виталик Бутерин да се върнем към корените на децентрализираните блокчейи, а именно сайфърпънк идеята. Улисани в търсенето на следващия крипто актив, който може да ни направи богати, забравяме същността на технологията. Каним всички, които работят в посока осигуряване на повече поверителност и децентрализация на действията ни в дигиталния свят, да се присъединят към нас, за да организираме събитие от световна класа!” 

ETHSofia Конференция и Хакатон

Конференция и хакатон ETHSofia се организира от отдадени блокчейн професионалисти, чиято мисия е да спомогнат за постигането на глобален свободен пазар, базиран върху блокчейн технология с отворен код. 

ETHSofia Контакти

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто експерт прогнозира, че Algotech (ALGT) ще скочи по-високо от Dogecoin (DOGE) с пазарна капитализация от няколко милиарда долара

Забравете Dogecoin (DOGE), крипто експертите прогнозират, че Algotech (ALGT) може да се издигне до пазарна капитализация от няколко милиарда долара! Тази криптовалута, задвижвана от изкуствен интелект, предизвиква вълнение. Прочетете, за да разберете защо тя може да надмине DOGE и да направи революция в инвестирането.

21.05.2024 16:00 3 мин. четене

Solana изпреварва Етериум за първи път в тази метрика. Може ли този AI алткойн да направи същото?

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите се появи нов претендент, който оспорва господството на Етериум.

21.05.2024 15:00 4 мин. четене

Едни от най-добрите меме монети: Кои са най-добрите меме монети, които да следите сега? ButtChain, Dogecoin, Pepe, MAGA и BOOK OF MEME

Меме монетите завладяха света на криптовалутите, съчетавайки хумора с финансовите възможности по начин, който завладява както опитните инвеститори, така и новодошлите.

21.05.2024 14:31 4 мин. четене

Milei Moneda се бори за първото място в класацията на меме монетите, като се състезава с BONK и Dogwifhat: Дали предпродажата ще предостави възможност за 50Х печалба?

С намаляването на цените и ентусиазма около Dogwifhat (WIF) и BONK, една нова меме монета, наречен Milei Moneda ($MEDA), изглежда е готова да заеме първото място.

21.05.2024 14:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.