НАЧАЛО Алткойни

Етериум: “Пазете се, предстоят значителни загуби” – Б. Коуен

януари 27, 2023 20:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум: “Пазете се, предстоят значителни загуби” – Б. Коуен

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен сподели мнението си, че Етериум (ETH) го очаква значителен спад въпреки скока на цената му през този месец.

Коуен казва в YouTube видео, че според него е вероятно най-големия алткойн да спадне до диапазона от $600 до $800, което представлява корекция от около 50-60% спрямо текущите цени към момена на писане на статията.

Етериум загуби малко по-малко от 2% през последните 24 часа, като се е повишил с близо толкова през последните седем дни.

Според анализатора понижението на цената на ETH ще го върне към логаритмичната регресионна линия на справедливата му стойност.

Моето мнение е, че устойчив бичи пазар за Етериум няма да настъпи, докато Етериум не прекара известно време в [по-нисък диапазон].

Разбирам, че от известно време сякаш флиртуваме с това ниво, но за моя изненада всъщност и за чест на Етериум, той остана много по-устойчив, отколкото мислех, че ще бъде…

Въпреки това все още смятам, че е по-вероятно, отколкото не, в крайна сметка да навлезе в тази долна регресионна лента.

…Мисля, че е по-вероятно в крайна сметка да пробие надолу.

Към момента на писане на статията Етериум се търгува около $1,580. Коуен все пак посочи, че може регресионната линия да се повиши и по този начин Етериум да влезне в търсения диапазон, но не намира това за вероятно.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Трейдър предвижда скок до $30,000 – ето кога


Какво е логаритмичната регресионна линия на справедлива стойност?

Това е линия, която се използва за оценка на справедливата стойност на даден актив въз основа на исторически данни.

Линията се изчислява с помощта на логаритмична регресия, която е статистически метод, който се използва за напасване на крива към набор от данни. Линията обикновено се използва като референтна точка, за да се определи дали даден актив е надценен или подценен спрямо справедливата му стойност. Трейдърите могат да я използват като ориентир за вземане на решения за покупка или продажба.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Топ анализатор споделя бичи прогнози за четири алткойна

В неотдавнашна стратегическа сесия известният крипто аналитик “Cred” сподели експертизата си за четири криптовалути, които отбелязаха положително пазарно движение през изминалата седмица.

март 25, 2023 17:00 2 мин. четене

Nasdaq ще предлага попечителство на Биткойн и Етериум

Според информация на Bloomberg News от 24 март фондовата борса Nasdaq със седалище в Ню Йорк планира да въведе услуга за попечителство на криптовалути до края на второто тримесечие.

март 25, 2023 9:00 1 мин. четене

Цената на токените на Terra Network пада след задържането на До Куон

Родните токени на Terra отбелязаха лек спад в стойността си, след като се появиха съобщения, че нейният основател До Куон е бил арестуван в Черна гора на 23 март.

март 24, 2023 23:30 2 мин. четене

Шиба Ину (SHIB): Дали спадът в цената е признак за намаляващ интерес към токена?

Меме криптовалутата Шиба Ину(SHIB), известна с темата си, вдъхновена от кучетата, среща трудности при преодоляването на неотдавнашния спад.

март 24, 2023 20:00 2 мин. четене