НАЧАЛО Алткойни

Етериум: Очертава се голямо движение за алткойна

февруари 13, 2023 11:58 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум: Очертава се голямо движение за алткойна

Анализаторът Бенджамин Коуен смята, че Етериум (ETH) е готов за голямо движение през следващите три месеца.

В скорошно видео той информира своите 784,000 абонати в YouTube, че Етериум се търгува в рамките на голям клиновиден модел, който може да доведе до пробив до май 2023 г.

Низходящата страна на техническия модел

Според Коуен низходящата страна на “клина” е зоната на “дълбоката стойност” за най-големия алткойн, с ценови диапазон между $600 и $1,000.

Той заяви, че до май ETH може да пробие нагоре или надолу, като предпочитанията му са за първото, тъй като смята, че “дълбоката стойност” може да бъде открита при регресионната трендлиния.

ETH/BTC

В допълнение към анализа на ETH/USD, Коуен също така разгледа отблизо ETH в неговата двойка с Биткойн (ETH/BTC), за да определи силата му. Той прогнозира, че ETH/BTC вероятно ще стигне до повратна точка до следващия месец, като клони към низходящо движение.

Той предлага да се измерва пазарната капитализация на Етериум, разделена на пазарната капитализация на Биткойн, вместо само цената.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: „Крипто активите не са ценни книжа“, според новo проучване


Заключение

Коуен вярва, че ETH се приближава до критична точка до март или април 2023 г., а оценката на ETH/BTC ще стигне до подобен момент. Той изрази загриженост, че ETH може да има подобна фаза на разпределение в горната част на региона, както през 2018 г. и да спадне.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Какви са очаквания за цената на Arbitrum след airdrop събитието?

Популярен крипто анализатор сподели вижданията си за това как ще се отрази airdrop събитието на цената на Arbitrum (ARB).

март 22, 2023 20:00 2 мин. четене

Coinbase ще листне ARB преди airdrop събитието, наред с други големи борси

Coinbase, водеща криптоборса в САЩ, включи ARB към списъка си с предлагани токени, криптоактив създаден от решението за мащабиране на Етериум (ETH) – Arbitrum.

март 22, 2023 15:04 1 мин. четене

Цената на XRP скочи с над 20% – ето защо

Цената на XRP отбеляза значителен скок, което може да означава, че продължаващият правен спор между Ripple и Комисията за ценни книжа и борси (SEC) може скоро да приключи.

март 22, 2023 10:00 2 мин. четене

Инвестиционните продукти с цифрови активи отбелязаха отлив за шеста поредна седмица

Според нов доклад на CoinShares институционалните крипто инвестиционни продукти са преживели шестата си поредна седмица на отлив. Те са загубили близо $95 милиона миналата седмица, въпреки цялостното рали на криптопазара.

март 21, 2023 12:00 2 мин. четене