НАЧАЛО Алткойни

Етериум на първо място в китайския индекс

май 22, 2018 20:56 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум на първо място в китайския индекс

Китайското правителство нареди пълна забрана на всички дейности, свързани с цифровите валути.

Всички монети, бяха под прицел, което разтресе крипто-света. Мнозина смятат, че това е предвестник за издаване на цифрова форма на юана, но това все още не е станало.

Министерството на индустрията и информационните технологии в Китай пусна крипто-класациите. Етериум, втория по пазарна капитализация, е на първо място в индекса, поради интелигентните договори.

Рейтингите са добра новина за Етериум ентусиастите в крипто, които вярват, че ETH ще превземе водещата позиция на Биткойн. Това ще се случи заради функциите и качествата на валутата. Rover Ver, познат като The Bitcoin Jesus е съгласен. Той е ранен инвеститор в Биткойн и Биткойн стартъпи. Роден и отгледан в Америка, той оттогава се премества в Япония и е бил виден поддръжник на използването на криптовалутата.

В интервю за The Independent, Великобритания, Роджър Вер имаше това да каже за Етериум:

Виждам, че това се случва и аз вярвам, че това е неизбежно. Етериум би могъл да изпревари Биткойн до края на годината, а Биткойн Кеш може да направи същото и преди 2020 г. 

Според него, до края на годината би могло да се случи flipening. Flippening е термин, който определя действието на един или повече алткойни, които вече не толкова зависими от Биткойн по отношение на извличане на пазарна стойност от него. Термина отбелязва края на господството на една монета във формата на пазарна капитализация и популярност. В средата на 2017-та някои имаха очаквания, че Етериум ще поеме ролята на най-важната криптовалута на пазара. Това потенциално събитие беше наречено The Flippening.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Марк Кюбан разкрива в кои малки алткойни инвестира

В ново интервю за Altcoin Daily инвеститорът от Shark Tank разказва на водещите Арън и Остин Арнолд за половин дузина криптоактиви с ниска капитализация в портфейла си, включително за произлезлия от Bored Ape Yacht Club (BAYC) ApeCoin (APE). Един от алткойните в портфолиото на Кюбан е Klima DAO (KLIMA). Klima DAO е проект, предназначен да […]

август 9, 2022 13:45 1 мин. четене

Cardano е оценена „твърде агресивно“, твърдят от Messari

Според неотдавнашен доклад, публикуван от Messari, цената на Cardano (ADA) е „по-агресивна“ в сравнение с показателите за приемане на блокчейна. 

август 9, 2022 12:25 1 мин. четене

Какво правят големите инвеститори в момента?

CoinShares сподели доклад за седмичните притоци и отливи в продуктите им.

август 9, 2022 9:39 1 мин. четене

Chainlink подкрепя ‘сливането’, но не и хард форка на Етериум

Мрежата на Етериум (ETH) е готова да премине от доказателство за работа (PoW) към доказателство за залог (PoS) чрез „сливането“.

август 8, 2022 16:06 1 мин. четене