НАЧАЛО Алткойни

Етериум на първо място в китайския индекс

май 22, 2018 20:56 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум на първо място в китайския индекс

Китайското правителство нареди пълна забрана на всички дейности, свързани с цифровите валути.

Всички монети, бяха под прицел, което разтресе крипто-света. Мнозина смятат, че това е предвестник за издаване на цифрова форма на юана, но това все още не е станало.

Министерството на индустрията и информационните технологии в Китай пусна крипто-класациите. Етериум, втория по пазарна капитализация, е на първо място в индекса, поради интелигентните договори.

Рейтингите са добра новина за Етериум ентусиастите в крипто, които вярват, че ETH ще превземе водещата позиция на Биткойн. Това ще се случи заради функциите и качествата на валутата. Rover Ver, познат като The Bitcoin Jesus е съгласен. Той е ранен инвеститор в Биткойн и Биткойн стартъпи. Роден и отгледан в Америка, той оттогава се премества в Япония и е бил виден поддръжник на използването на криптовалутата.

В интервю за The Independent, Великобритания, Роджър Вер имаше това да каже за Етериум:

Виждам, че това се случва и аз вярвам, че това е неизбежно. Етериум би могъл да изпревари Биткойн до края на годината, а Биткойн Кеш може да направи същото и преди 2020 г. 

Според него, до края на годината би могло да се случи flipening. Flippening е термин, който определя действието на един или повече алткойни, които вече не толкова зависими от Биткойн по отношение на извличане на пазарна стойност от него. Термина отбелязва края на господството на една монета във формата на пазарна капитализация и популярност. В средата на 2017-та някои имаха очаквания, че Етериум ще поеме ролята на най-важната криптовалута на пазара. Това потенциално събитие беше наречено The Flippening.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Ето защо Dogecoin (DOGE) скочи с 30% за седмица

Тъй като периодът на затруднения за най-големите активи на пазара на криптовалути продължава, някои токени се справят особено добре.

ноември 28, 2022 23:14 1 мин. четене

XRP: Тревожен тренд за алткойна

Въпреки мечият пазар, през последните седмици XRP се радваше на продължително рали. По-специално, активът получи тласък от продължаващото дело между компанията майка Ripple и Комисията за обмен на ценни книжа (SEC).

ноември 28, 2022 18:49 1 мин. четене

Ето кои криптовалути да следим тази седмица

Криптопазарът все още се опитва да продължи напред след срива на борсата FTX, който се отрази на стойността на повечето дигитални активи.

ноември 28, 2022 16:30 1 мин. четене

Cardano (ADA): Ето колко проекта работят на блокчейна

Към 25 ноември 2022 г. има над 1,140 проекта, захранвани от Cardano, но това е малка част от добрите показатели като говорим за мрежата.

ноември 28, 2022 15:20 1 мин. четене