НАЧАЛО Алткойни

Етериум китовете се насочват към тези алткойни

април 9, 2022 13:35 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум китовете се насочват към тези алткойни

Китовете на Етериум се насочват към един алткойн, докато продават водещия дигитален актив Биткойн (BTC) в процеса, според WhaleStats.

Платформата за наблюдение на китове установява, че през последните седем дни най-големите 100 притежатели на ETH купиха токена на базираната на блокчейн игрална екосистема The Sandbox (SAND) със средна цена на покупка от $493,764, докато продадоха средно $501,243 в Wrapped Bitcoin (WBTC) за същия период от време.

SAND също има един от най-високите изходящи потоци сред Етериум китовете – $413,765, но има общ нетен приток от $79,999, според данните.

Wrapped Bitcoin, от друга страна, не успя да пробие в списъка от топ 10 на най-купуваните токени, но беше петият най-продаван токен сред притежателите на ETH с висока нетна стойност. WBTC е токен, базиран на Етериум, обвързан 1:1 към Биткойн.

Въпреки че притокът на Биткойн може да не се справя толкова добре с ETH китовете, фирмата за крипто анализ Glassnode разкрива, че институционалните потоци и по-малките инвестиции в BTC се увеличават.

“MicroStrategy купува допълнителни $190 милиона [BTC].

По-малките предприятия купуват Биткойн на едро.


Значителни институционални потоци в [Grayscale Bitcoin Trust] и Purpose BTC ETF.


Свеж нов капитал навлиза на пазара, намалявайки риска от силна корекция.”

Прочети Още: Santiment споделя предупреждение за крипто пазара

Други забележителни токени с положителни потоци през последната седмица включват ApeCoin (APE) на Bored Ape Yacht Club, мрежата Chainlink (LINK), предоставяща оракули, решението за мащабиране на Етериум от слой 2 Polygon (MATIC) и децентрализираната финансова платформа Yearn Finance (YFI).

Други монети с положителни изходящи потоци през последните седем дни включват FTX Token (FTT), естествения токен на крипто обмена FTX и платформата за децентрализиран обмен на деривати Serum (SRM).
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Марк Кюбан разкрива в кои малки алткойни инвестира

В ново интервю за Altcoin Daily инвеститорът от Shark Tank разказва на водещите Арън и Остин Арнолд за половин дузина криптоактиви с ниска капитализация в портфейла си, включително за произлезлия от Bored Ape Yacht Club (BAYC) ApeCoin (APE). Един от алткойните в портфолиото на Кюбан е Klima DAO (KLIMA). Klima DAO е проект, предназначен да […]

август 9, 2022 13:45 1 мин. четене

Cardano е оценена „твърде агресивно“, твърдят от Messari

Според неотдавнашен доклад, публикуван от Messari, цената на Cardano (ADA) е „по-агресивна“ в сравнение с показателите за приемане на блокчейна. 

август 9, 2022 12:25 1 мин. четене

Какво правят големите инвеститори в момента?

CoinShares сподели доклад за седмичните притоци и отливи в продуктите им.

август 9, 2022 9:39 1 мин. четене

Chainlink подкрепя ‘сливането’, но не и хард форка на Етериум

Мрежата на Етериум (ETH) е готова да премине от доказателство за работа (PoW) към доказателство за залог (PoS) чрез „сливането“.

август 8, 2022 16:06 1 мин. четене