НАЧАЛО Алткойни

Етериум (ETH) не е ценна книга, подчерта CEO-то на Ripple

септември 25, 2022 17:36 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум (ETH) не е ценна книга, подчерта CEO-то на Ripple

Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус заяви, че крипто портфолиото му включва Етериум (ETH). 

Той подчерта, че не е съгласен с последните изявления на Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) относно водещата платформа за смарт договори.

В разговор с главния изпълнителен директор на Messari Райън Селкис, Гарлингхаус коментира неотдавнашната позиция на SEC, че втората най-голяма криптовалута може да се счита за нерегистрирана ценна книга. Агенцията също така твърди, че XRP е ценна книга в своя иск срещу Ripple, подаден в края на 2020 г.

Последното изявление на SEC относно Етериум контрастира с това, което Бил Хинман, бивш директор на отдела за корпоративни финанси в SEC, каза по време на реч през 2017 г., твърди Гарлингхаус.

Ще направя така, че всичко да е ясно. Аз лично притежавам Биткойн. Аз лично притежавам Етериум. Аз лично притежавам XRP. Дългосрочен [инвеститор] съм във всички тези цифрови активи и в някои други.

За сравнение, моето отношение е следното: Бил Хинман, като директор на отдела за корпоративни финанси, се изправи пред света и произнесе реч, в която каза: 

“Смятаме, че ETH беше ценна книга и премина към [това да не е ценна книга] поради рамката за децентрализация.

Погледнах това и си спомням, че изпратих вътрешен имейл в Ripple, в който казвах: “Ей това е добра новина”. 

XRP е децентрализиран цифров актив с отворен код. Компанията Ripple контролира само много малък процент от валидаторите на мрежата…


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Този алткойн е „изключителна възможност“, твърди М. Ван де Поуп


Гарлингхаус каза, че SEC може би подхожда несправедливо, както с подаването на иска си срещу Ripple, така и с неотдавнашната си реторика срещу Етериум.

Защо SEC, защо една правителствена структура – когато XRP по онова време, когато SEC започна своето разследване, беше вторият най-ценен актив – защо те ще избират победители и губещи? 

Това просто не е ролята на правителството – не и на едно капиталистическо, демократично правителство. Има и други правителства по света, които биха могли да се занимават с този бизнес…

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Токенът на Twitter бота $JIM скочи с над 100% за 24 часа, Wall Street Memes ще го последва?

В инвеститорския свят се появи нов участник- $JIM (и той не е Джим Кери). Този токен, създаден от Twitter бота Jim, привлече вниманието на инвеститорите с невероятния си ръст от 106.85% в рамките на последните 24 часа.

юни 8, 2023 21:35 4 мин. четене

Пазарите са бичи настроени след сделката за тавана на дълга на САЩ, намерете най-добрите сделки с тази AI криптовалута

Неотдавнашното обявяване на предварителна сделка между Белия дом и Камарата на представителите на републиканците за повишаване на тавана на дълга на Съединените щати предизвика бичите настроения обратно на пазара. 

юни 8, 2023 21:25 5 мин. четене

Докато цените на криптовалутите се сриват, Collateral Network (COLT) отбелязва 40% скок

Въпреки цялостния спад в цените на криптовалутите, Collateral Network (COLT) се противопостави на тенденцията, като отбеляза забележителен 40% скок в стойността.

юни 8, 2023 21:10 3 мин. четене

9 най-добри безплатни сайтове за облачен майнинг на криптовалута – Дневен пасивен доход

Перспективата за добив на монети в замяна на пасивен доход привлича много участници от крипто пазара. В традиционния смисъл на думата добив обаче е необходимо скъпо оборудване и много енергия. Затова сега хората все по-често преминават към облачен майнинг.

юни 8, 2023 19:30 7 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.