НАЧАЛО Алткойни

Етериум (ETH) не е ценна книга, подчерта CEO-то на Ripple

25.09.2022 17:36 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум (ETH) не е ценна книга, подчерта CEO-то на Ripple

Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус заяви, че крипто портфолиото му включва Етериум (ETH). 

Той подчерта, че не е съгласен с последните изявления на Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) относно водещата платформа за смарт договори.

В разговор с главния изпълнителен директор на Messari Райън Селкис, Гарлингхаус коментира неотдавнашната позиция на SEC, че втората най-голяма криптовалута може да се счита за нерегистрирана ценна книга. Агенцията също така твърди, че XRP е ценна книга в своя иск срещу Ripple, подаден в края на 2020 г.

Последното изявление на SEC относно Етериум контрастира с това, което Бил Хинман, бивш директор на отдела за корпоративни финанси в SEC, каза по време на реч през 2017 г., твърди Гарлингхаус.

Ще направя така, че всичко да е ясно. Аз лично притежавам Биткойн. Аз лично притежавам Етериум. Аз лично притежавам XRP. Дългосрочен [инвеститор] съм във всички тези цифрови активи и в някои други.

За сравнение, моето отношение е следното: Бил Хинман, като директор на отдела за корпоративни финанси, се изправи пред света и произнесе реч, в която каза: 

“Смятаме, че ETH беше ценна книга и премина към [това да не е ценна книга] поради рамката за децентрализация.

Погледнах това и си спомням, че изпратих вътрешен имейл в Ripple, в който казвах: “Ей това е добра новина”. 

XRP е децентрализиран цифров актив с отворен код. Компанията Ripple контролира само много малък процент от валидаторите на мрежата…


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Този алткойн е „изключителна възможност“, твърди М. Ван де Поуп


Гарлингхаус каза, че SEC може би подхожда несправедливо, както с подаването на иска си срещу Ripple, така и с неотдавнашната си реторика срещу Етериум.

Защо SEC, защо една правителствена структура – когато XRP по онова време, когато SEC започна своето разследване, беше вторият най-ценен актив – защо те ще избират победители и губещи? 

Това просто не е ролята на правителството – не и на едно капиталистическо, демократично правителство. Има и други правителства по света, които биха могли да се занимават с този бизнес…

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Cardano скоро може да се изстреля значително – ето защо

Cardano (ADA) показва силен и значителен бичи сигнал на седмичната си графика на фона на период на силен импулс в криптовалутния пейзаж. 

29.02.2024 18:00 2 мин. четене

3 криптовалути с огромен потенциал през 2024 година

Криптовалутите в момента преживяват бича тенденция, начело с доминиращия Биткойн (BTC), чиято капитализация надхвърля $1.2 трилиона към момента на писане на статията.

29.02.2024 14:00 3 мин. четене

Крипто пазарът скоро ще се радва на Етериум ETF – Джим Креймър

Уважаваният пазарен анализатор и телевизионен водещ Джим Креймър изрази надежда за бъдещата траектория на борсово търгуваните фондове (ETF) за Етериум, като прогнозира обещаващи перспективи, напомнящи успеха на Биткойн ETF.

29.02.2024 10:00 2 мин. четене

Ето коя меме криптовалута може да докара значителни печалби според топ анализатор

Стратег в областта на криптовалутите, известен с псевдонима Bluntz, е открил интригуваща инвестиционна възможност на фона на настоящата пазарна динамика.

29.02.2024 9:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.