НАЧАЛО Алткойни

EOS остава най-популярната криптовалута в Китай

август 27, 2020 14:53 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
EOS остава най-популярната криптовалута в Китай

Изследователският институт на CCID, подкрепена от правителството технологична работна група на Китай, публикува своята 19-та класация за криптовалути.

EOS, блокчейнът, задвижван от алгоритъма за консенсус на обозначено доказателство за залог (DPoS), здраво държи първото място.

Двете най-високо класирани криптовалути имат общ индекс от съответно 148,4 пункта и 137,1 пункта.

IOST се изстреля до второто място

IOST е най-големият победител в актуализирания списък, грабвайки третото място с 133,1 точки. Той има най-висок резултат (111,9) в технологичната сфера, но силно изостава от всяка монета от “Топ 10” що се отнася до креативност.

Проектът се гордее с добри взаимоотношения с китайското правителство. В края на юни, той обяви инициативата си за образование с Националната администрация на архивите (NAA) на Китай за повишаване на информираността за блокчейн в цялата страна. Екипът на IOST също беше поканен в китайската държавна телевизионна мрежа CGTN.

Tron, от друга страна, спадна с две точки под Етериум и IOST, след като се задържа на второ място за повече от година.

Оглавеният от Джъстин Сън токен най-вече остава под радара през последните няколко месеца, а обръщането му към DeFi до голяма степен остана незабелязано.

Биткойн е по-далеч от “Топ 10”

Биткойн, валута номер едно по пазарна капитализация, все още се бори да пробие Топ 10. От 37 криптовалути в списъка, BTC заема само 14-то място – едно място над XRP.

Биткойн Кеш е едва 30-ата най-добра криптовалута, според последната класация на CCID.

Организацията оценява блокчейн проектите въз основа на техните технологии, приложимост, безопасност и ниво на децентрализация, но валидността на нейната методология е поставена под въпрос от индустриалните експерти.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Топ анализатор споделя бичи прогнози за четири алткойна

В неотдавнашна стратегическа сесия известният крипто аналитик “Cred” сподели експертизата си за четири криптовалути, които отбелязаха положително пазарно движение през изминалата седмица.

март 25, 2023 17:00 2 мин. четене

Nasdaq ще предлага попечителство на Биткойн и Етериум

Според информация на Bloomberg News от 24 март фондовата борса Nasdaq със седалище в Ню Йорк планира да въведе услуга за попечителство на криптовалути до края на второто тримесечие.

март 25, 2023 9:00 1 мин. четене

Цената на токените на Terra Network пада след задържането на До Куон

Родните токени на Terra отбелязаха лек спад в стойността си, след като се появиха съобщения, че нейният основател До Куон е бил арестуван в Черна гора на 23 март.

март 24, 2023 23:30 2 мин. четене

Шиба Ину (SHIB): Дали спадът в цената е признак за намаляващ интерес към токена?

Меме криптовалутата Шиба Ину(SHIB), известна с темата си, вдъхновена от кучетата, среща трудности при преодоляването на неотдавнашния спад.

март 24, 2023 20:00 2 мин. четене