НАЧАЛО Други

Илон Мъск отправи предупреждение за долара

04.05.2024 17:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Илон Мъск отправи предупреждение за долара

Докато алиансът БРИКС се стреми да намали глобалната зависимост от щатския долар, Илон Мъск, собственик на X (бивш Twitter), Tesla и SpaceX, изрази сериозна загриженост за бъдещето на зелените пари.

Мъск изрази опасенията си относно щатския долар, като се позова на нарастващите притеснения относно нарастващия държавен дълг. По-конкретно той подчерта риска доларът да загуби стойността си, ако не се предприемат действия за справяне с нарастващия държавен дълг.

Икономиката на САЩ е изправена пред нестабилност, като Федералният резерв се опитва да се бори с инфлацията чрез двугодишно повишаване на лихвените проценти. Въпреки тези усилия във финансовия сектор продължават да съществуват опасения, породени от макроикономически фактори.

Предупреждението на Мъск идва като част от по-широка тенденция влиятелни фигури да изразяват безпокойство относно траекторията на американската икономика.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Binance обяви, че добавя нови двойки за спот търговия

Binance обяви добавянето на нови двойки за търгуване и разширяването на услугите си за ботове за търговия с цел подобряване на възможностите за трейдинг и увеличаване на обхвата на опциите на Binance Spot.

23.05.2024 0:00 1 мин. четене

Binance разкри инвестиция в децентрализирана борса от втори слой

Подразделението за рисков капитал на водещата по обем на търговия борса за криптовалути в света представи нова инвестиция в протокол за децентрализиран обмен (DEX).

22.05.2024 23:00 2 мин. четене

Web3 социална медия набира финансиране в размер на $150 милиона

Екипът, който стои зад Web3 платформата за социални медии Farcaster, е набрал $150 милиона финансиране, ръководено от Paradigm, с участието на A16z crypto, Haun Ventures, USV, Variant, Standard Crypto и други.

22.05.2024 21:30 1 мин. четене

Топ 3 акции, които да следите по време на бичия пазар на Биткойн

Биткойн се превърна в най-добре представящия се актив през последното десетилетие, като показа забележителна устойчивост и непрекъснат растеж. Интересното е, че някои водещи криптоакции също са свидетели на значителни възходящи тенденции.

22.05.2024 21:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.