НАЧАЛО Други

Илон Мъск обявен за един от говорителите на AI конференцията във Великобритания

октомври 31, 2023 22:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Илон Мъск обявен за един от говорителите на AI конференцията във Великобритания

Участието на Илон Мъск в британската среща на върха за безопасност на изкуствения интелект (AI) предизвика спекулации за потенциални бъдещи начинания.

Това събитие предлага на световните лидери в областта на изкуствения интелект платформа за споделяне на техните уникални виждания. Участието на Мъск в тази среща на върха, чийто домакин ще бъде Риши Сунак, се очаква с нетърпение, тъй като двамата ще обсъждат различни въпроси, свързани с AI, и бързо развиващия се технологичен пейзаж.

Централна тема на срещата, която трябва да се проведе между 1 и 2 ноември ще бъде разговор на живо между Сунак и Мъск.

Сунак съобщи в X (бивш Twitter), че ще излъчи на живо тази дискусия, която ще бъде посветена на глобалния растеж и AI технологиите. Мъск, известен с откровените си възгледи спрямо AI, често изтъква потенциалните опасности от нерегулираното развитие.

Присъствието на Мъск вероятно ще засили дискусиите относно развитието на AI технологията и необходимостта от регулиране. Тази среща, чийто домакин ще бъде премиерът на Обединеното кралство Риши Сунак, бележи важен етап в разбирането на технологичната индустрия за растежа на AI и свързаните с него предизвикателства.

Тя ще събере на едно място световни лидери, политици и експерти, за да се справят с непредсказуемия напредък на AI и потенциалната загуба на човешкия контрол.

Макар че пълният списък с гостите остава неразкрит, очаква се да присъстват видни личности като вицепрезидента на САЩ Камала Харис и председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

2 акции, които може приятно да изненадат инвеститорите през 2024 година

В условията на оживен пазар общата тенденция на инвеститорите е да се насочват към добре познати акции. Привлекателността на популярността обаче не винаги означава стабилна инвестиция.

декември 3, 2023 12:00 4 мин. четене

Кой печели най-много от сделката между Binance и правителството на САЩ?

След неотдавнашното споразумение на стойност над $4 милиарда между Binance и американските власти конкурентите в сферата на обмена на криптовалути, а именно Coinbase и Bybit, се превърнаха в значителни печеливши.

декември 3, 2023 10:00 2 мин. четене

БРИКС: Още 20 държави искат да се присъединят към алианса

Според изявленията на южноафриканския посланик Анил Сооклал в неотдавнашно интервю, има официални заявления от 20 нови държави, които искат да се присъединят към алианса БРИКС.

декември 3, 2023 8:00 2 мин. четене

Саудитска Арабия ще инвестира $5 милиарда в държавите от БРИКС

По време на неотдавнашната среща на върха на ООН за климата Обединените арабски емирства (ОАЕ), като новоприет член на БРИКС, поеха значителен ангажимент от $5 милиарда за укрепване на икономическото партньорство.

декември 2, 2023 21:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.