НАЧАЛО Алткойни

Илон Мъск: Dogecoin превъзхожда Биткойн и Shiba Inu

ноември 13, 2021 17:12 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Илон Мъск: Dogecoin превъзхожда Биткойн и Shiba Inu

Илон Мъск предпочита Dogecoin пред Биткойн и Shiba Inu като средство за плащане.

Илон Мъск вярва, че Dogecoin (DOGE) е много по-добър метод на плащане в сравнение с Биткойн (BtC) и Shiba Inu (SHIB).

Шефът на Tesla хареса туит, публикуван от Били Маркъс, съосновател на оригиналния меме токен, в който се сравняват таксите за транзакции на трите гореспоменати криптовалути.

По-рано тази седмица Dogecoin внедри горещо очаквана софтуерна актуализация, за да намали драстично цената на транзакциите в мрежата до само 0.01 DOGE (приблизително $0.002) на килобайт.

Поради скорошното подобрение на представянето е много по-евтино да изпратите Dogecoin, отколкото  Биткойн или базирания на Етериум Shiba Inu.

Миналия месец Мъск потвърди, че не притежава никакви SHIB токени, но това не попречи на втората по големина кучешка монета да се надигне до рекордни нива и за кратко да надмине Dogecoin.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Инвеститор превърна $3,400 в над $5.6 милиарда с Shiba Inu (SHIB)

В края на май мултимилиардерът ескалира спора си с биткойнърите, след като взе страната на поддръжниците на Биткойн Кеш (BCH) в дебат за таксите за транзакции.

През август Мъск се съгласи със своя колега предприемач Марк Кюбан, че Dogecoin е най-силната криптовалута, когато става въпрос за търговия.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Разглеждаме потенциала на Биткойн в коефициенти – ТАЗИ криптовалута е с коефициент 1.65 да скочи с 300%!

Феновете на спортните залози харесват коефициентите, защото предлагат ясна визия за това какви са шансовете едно събитие да се случи. И макар в крипто средите подобни неща да не са чак толкова ясни, то в тази статия решихме да ви покажем някои криптовалути, които могат да се развият доста добре при правилните обстоятелства.

юни 2, 2023 18:00 5 мин. четене

Avorak AI откри неактивен от 8 години Етериум портфейл, който премества огромни количества ETH

Avorak AI е уникална децентрализирана платформа, която използва изкуствен интелект (AI), за да предоставя прозрачни услуги с AI, използвани в различни сектори. Проектът има широк спектър от приложения, включително функциите за сигурност и алгоритмите за анализ.

юни 2, 2023 17:00 3 мин. четене

ChatGPT прогнозира цените на AIDoge и Tradecurve

Инвеститорите са склонни да проучват проекти с обещаващ ценови потенциал, тъй като крипто пазарът продължава да процъфтява. Две популярни опции са AiDoge (AI) и Tradecurve (TCRV), като сега TCRV е в етап на предварителна продажба.

юни 2, 2023 15:01 4 мин. четене

Крипто китовете раздвижват пазарите с транзакции за милиони долари

Напоследък на крипто пазара се наблюдава значително прехвърляне на средства, в което участват крипто търговци с дълбоки джобове.

юни 2, 2023 14:05 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.