НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Елементите афектиращи цената на Ripple

ЮНИ. 21, 2018 12:24 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Елементите афектиращи цената на Ripple

Съществуват много въпроси за бъдещето на Ripple, но силното и ефективно медийно присъствие е ключов фактор.

 


Както много от вас ще знаят, Ripple и Биткойн често се сравняват помежду си. Това се дължи на техните прилики, като например голямата им репутация като пазарни ограничения в рамките на индустрията.

Но има един основен контрастиращ фактор между Биткойн и Ripple - Ripple всъщност не се базира на блокчейн технология. Вместо блокчейн, основната технология за Ripple е подобна, но и различна основана на консенсус счетоводна книга (ledger).

Ledger-a на Ripple използва HashTree, за да компилира групи от информация в една единствена стойност. След това тази стойност се изпраща през сървърите за потвърждение. Създателите на Ripple казват, че този вид консенсус прави всички продукти на Ripple: XRP, xRapid, xVia, xCurrent и RippleNet идеални за това начинание.

Ripple е сред най-популярните токени на водещите борси и в момента Ripple е третият по големина крипто проект по пазарен капитал.

И така, какво трябва да вземете предвид при закупуването на Ripple?

Медия


Както бе споменато по-горе, Ripple е една от водещите фигури на пазара на криптоовалути. Екипът на Ripple, специалисти по технологии, финанси и финтех, показаха, че основният фокус върху обслужването на клиентите и партньорствата е неразделна част от начина, по който фирмите от новата технология могат да получат подкрепа. Един от продуктите на Ripple, RippleNet има над 70 клиенти, които активно използват продукта Ripple.

Освен че има установена клиентска база, Ripple използва планирани партньорства, за да създаде известно вълнение. Ripple полага много усилия да изгради медийното си покритие и да се увери, че ги чуват.

Технология


Преди Ripple Labs, международният платежен протокол SWIFT нямаше много конкуренция. Въпреки това, може би сега се казва, че Ripple може да направи SWIFT безполезен и вече не се използва.

Ripple лабораториите са насочени към създаване на мрежи за изпращане и получаване на парични преводи (трансгранични плащания).

Основната мрежа на XRP, RippleNet, е способна бързо да прехвърля пари по целия свят. Тъй като това е възможно, то се приема поради увеличаване на броя на финансовите институции, като Santander е само една от тях.

Едно важно нещо е да се добави, че въпреки че тези институции са приели продукта Ripple, те не използват XRP в своите финансови транзакции. Въпреки това, благодарение на многото партньорства, които Ripple има, това показва силата на технологията в цялата екосистема на Ripple.

Какво следва за Ripple?


Пазарите на дигиталната валута в момента са до голяма степен равни. Независимо от бързо движещия се икономически климат, цялата индустрия изглежда е в застой.

Това също не изключва Ripple от това. Въпреки че цената на XRP се е понижила през последните месеци, цената му в момента е близка до тази, която беше през март.

Ако Ripple поддържа здравите си отношения с медиите и напредва в изграждането на нови взаимоотношения с финансовите институции, те просто могат да имат добри шансове да продължат да се борят в дългосрочен план.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Малък NFT токен скочи с 10,000% в рамките на седем дни

Non-Fungible Yearn (NFY) е нова порода крипто активи, която използва характерните черти на NFT и децентрализираното финансиране (DeFi). NFY Finance цели да позволи на потребителите да залагат сво...
МАР. 6, 2021 13:36 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн и Етериум китовете се подготвят за възход на пазара

Според криптоаналитичната компания Santiment, най-големите притежатели на Биткойн - тези с 1,000 BTC или повече, на стойност около $49,8 милиона към момента на писане - сега държат 42,56% от общото пр...
МАР. 5, 2021 13:46 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Създавайте собствени токени със Student Coin (STC) - спонсорирана статия

Най-накрая, след 12 години криптовалутите получиха вниманието, което заслужават. Малко по малко, след като завладя доставчици и изобретатели, блокчейн започва да прониква в обществените институции.Не ...
МАР. 5, 2021 12:05 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвеститорите в Chainlink (LINK) вече могат да трупат лихви

В момента BlockFi предлага лихва върху Биткойн, Етериум и стабилни монети. Според главния изпълнителен директор и съосновател Зак Принс плащанията за лихви на стойност 35 милиона долара са разпределен...
МАР. 5, 2021 11:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света