НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Елементите афектиращи цената на Ripple

ЮНИ. 21, 2018 12:24 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Елементите афектиращи цената на Ripple

Съществуват много въпроси за бъдещето на Ripple, но силното и ефективно медийно присъствие е ключов фактор.


Както много от вас ще знаят, Ripple и Биткойн често се сравняват помежду си. Това се дължи на техните прилики, като например голямата им репутация като пазарни ограничения в рамките на индустрията.

Но има един основен контрастиращ фактор между Биткойн и Ripple - Ripple всъщност не се базира на блокчейн технология. Вместо блокчейн, основната технология за Ripple е подобна, но и различна основана на консенсус счетоводна книга (ledger).

Ledger-a на Ripple използва HashTree, за да компилира групи от информация в една единствена стойност. След това тази стойност се изпраща през сървърите за потвърждение. Създателите на Ripple казват, че този вид консенсус прави всички продукти на Ripple: XRP, xRapid, xVia, xCurrent и RippleNet идеални за това начинание.

Ripple е сред най-популярните токени на водещите борси и в момента Ripple е третият по големина крипто проект по пазарен капитал.

И така, какво трябва да вземете предвид при закупуването на Ripple?

Медия


Както бе споменато по-горе, Ripple е една от водещите фигури на пазара на криптоовалути. Екипът на Ripple, специалисти по технологии, финанси и финтех, показаха, че основният фокус върху обслужването на клиентите и партньорствата е неразделна част от начина, по който фирмите от новата технология могат да получат подкрепа. Един от продуктите на Ripple, RippleNet има над 70 клиенти, които активно използват продукта Ripple.

Освен че има установена клиентска база, Ripple използва планирани партньорства, за да създаде известно вълнение. Ripple полага много усилия да изгради медийното си покритие и да се увери, че ги чуват.

Технология


Преди Ripple Labs, международният платежен протокол SWIFT нямаше много конкуренция. Въпреки това, може би сега се казва, че Ripple може да направи SWIFT безполезен и вече не се използва.

Ripple лабораториите са насочени към създаване на мрежи за изпращане и получаване на парични преводи (трансгранични плащания).

Основната мрежа на XRP, RippleNet, е способна бързо да прехвърля пари по целия свят. Тъй като това е възможно, то се приема поради увеличаване на броя на финансовите институции, като Santander е само една от тях.

Едно важно нещо е да се добави, че въпреки че тези институции са приели продукта Ripple, те не използват XRP в своите финансови транзакции. Въпреки това, благодарение на многото партньорства, които Ripple има, това показва силата на технологията в цялата екосистема на Ripple.

Какво следва за Ripple?


Пазарите на дигиталната валута в момента са до голяма степен равни. Независимо от бързо движещия се икономически климат, цялата индустрия изглежда е в застой.

Това също не изключва Ripple от това. Въпреки че цената на XRP се е понижила през последните месеци, цената му в момента е близка до тази, която беше през март.

Ако Ripple поддържа здравите си отношения с медиите и напредва в изграждането на нови взаимоотношения с финансовите институции, те просто могат да имат добри шансове да продължат да се борят в дългосрочен план.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ето как криптовалутата на Uniswap може да се изстреля с 34%, според анализатор

Така казва псевдонимният анализатор, чиито неотдавнашни прогнози за новосъздадения DeFi токен се оказаха точни. В свой туит от четвъртък, той коригира възходящата цел на UNI / USD до $6.43. Двойката с...
СЕП. 25, 2020 19:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Chainlink демонстрира сила и отскочи с 30%

След шестседмичен спад от върха си, Chainlink отскочи с 30% в последните 24 часа след като имаше разпродажба от член на разработническия екип, който оказа сериозен натиск върху цената. Силният от...
СЕП. 25, 2020 13:50 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Тим Дрейпър разкри крипто портфолиото си

Милиардерът разкри по време на виртуалната инвестиционна конвенция Linqto, че държи криптовалутата на Ripple, 4-тата по пазарна капитализация криптовалута в света. Дискутирайки алткойно портфейла...
СЕП. 24, 2020 13:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Защо бившият директор на Ripple премести близо половин милиард XRP?

След като мнозина започнаха да спекулират къде биха могли да се насочат токените, Ларсен разкри, че е преместил XRP портфейла си в New York Digital Investments Group (NYDIG).Попечителство 2.0Компаният...
СЕП. 24, 2020 15:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света