НАЧАЛО Алткойни

EigenLayer променя плановете си за своя airdrop след недоволството на крипто общността

04.05.2024 22:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
EigenLayer променя плановете си за своя airdrop след недоволството на крипто общността

EigenLayer, водещ протокол за рестейкинг на Етериум, обяви значително разширяване на първоначалното си разпространение на EIGEN токени в отговор на критиките на общността.

Протоколът възнамерява да разпредели допълнителни 100 токена EIGEN на всеки от над 280,000 отговарящи на условията портфейли, за да отговори на потребителските опасения. Това решение има за цел значително да повиши удовлетвореността на потребителите и да подчертае отзивчивостта на фонда към обратната връзка с общността.

В отговор на отзвука срещу обявеното миналата седмица първоначално airdrop събитие, което предизвика остри критики от страна на общността на EigenLayer, фондацията разработи подробен план за разпределяне на допълнителни награди. В този план се изясняват сроковете на заключването на токените, като целта е да се насърчи по-голяма ангажираност на потребителите във всички фази на проекта. Потребителите, които се ангажират с EigenLayer преди крайния срок на 29 април, ще се възползват от по-голям airdrop, който ще бъде обработен след 10 май.

Тази преработена стратегия се отнася и за участниците в инициативите на EigenLayer от Сезон 1 и Сезон 2. Участниците в Сезон 1 ще получат минимум 110 EIGEN, включващи базовото разпределение от 10 EIGEN плюс допълнителните 100 токена. По същия начин на участниците в Сезон 2, участващи в дейности по стейкинг между 15 март и 29 април, се гарантират минимум 100 EIGEN монети. Право на участие в този кръг на разпределение обаче имат само потребители, които са се присъединили преди 29 април.

Освен това фондацията очерта важни подробности относно графика за придобиване на права върху токените, притежавани от инвеститорите. Придобиването на права ще започне, когато токените станат конвертируеми, с очаквана фаза на отключване след 30 септември, която ще съвпадне с пускането на нови функционалности в основната мрежа на EigenLayer.

Освен това Фондация Eigen обеща да актуализира пропуснатите разпределения на участниците в тестовата мрежа и уверява, че ще предоставят повече подробности.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Как крипто кит превърна $2,775 в над $2.2 милиона за една вечер

Един крипто кит е постигнал забележителен подвиг, както съобщиха анализаторите на доставчика на данни за криптовалути Lookonchain.

20.05.2024 9:00 1 мин. четене

Крипто инвеститор загуби над $700,000 в търговия с меме токени за два дена

Бумът на меме монетите през 2024 г. привлече нетърпеливи спекуланти, търсещи бързи печалби в конкурентна търговска среда.

20.05.2024 6:30 2 мин. четене

Kraken отрича слуховете за премахване на Tether в Европа

Kraken, водеща борса за криптовалути, потвърди, че не планира да извади Tether (USDT) от списъка си в с предлагани активи за търговия в Европа, въпреки нарастващите опасения относно стабилността и регулаторното съответствие на стабилните монети.

19.05.2024 22:00 1 мин. четене

Резкият спад в цените на GME и AMC породи много съмнения

Меме криптовалутите може да засенчат меме акциите поради възприеманите от тях ползи. GameStop (GME), базиран на Solana (SOL) меме токен, който отбеляза скок след завръщането на Roaring Kitty, сега търпи значителни загуби.

19.05.2024 16:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.