НАЧАЛО Алткойни

EigenLayer обяви нов airdrop за стейкърите

01.05.2024 2:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
EigenLayer обяви нов airdrop за стейкърите

EigenLayer, протокол за рестейкинг, е настроен да дебютира със своя собствен токен през май, като разпространението включва airdrop за играчи на платформа.

Фондацията Eigen, независима организация с нестопанска цел, ще отговаря за airdrop-a на токена.

С общо предлагане от 1,67 милиарда токена, Eigen е отделил 45% за своята общност, разделена на стейкинг (15%), инициативи на общността (15%) и развитие на екосистемата (15%).

Инвеститорите получават 29.5%, докато ранните вносители получават 25.5%, и двата предмета на тригодишен период на заключване.

EigenLayer улеснява депозирането на Етериум и рестейкинг в различни токени, насочвайки средства към защитени мрежи на трети страни или валидирани услуги. От пускането му през юни са заложени $16 милиарда в ETH.

Airdrop-а на общността, наречен “stakedrop”, разпределя 15% от токените на участниците в платформата през няколко сезона. В първия сезон, въз основа на моментна снимка на активността на стейкинга от 15 март 2024 г., 5% от токените ще бъдат разпределени, като 90% могат да бъдат поискани на 10 май, а останалите месец по-късно.

EigenLayer въвежда „интерсубективно разклонение“, крипто-икономическа система за сигурност, насочена към злонамерени поведения като задържане на данни в оракули, отделно от първоначалния си план за намаляване на ETH рестейкърите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Крипто инвеститор загуби над $700,000 в търговия с меме токени за два дена

Бумът на меме монетите през 2024 г. привлече нетърпеливи спекуланти, търсещи бързи печалби в конкурентна търговска среда.

20.05.2024 6:30 2 мин. четене

Kraken отрича слуховете за премахване на Tether в Европа

Kraken, водеща борса за криптовалути, потвърди, че не планира да извади Tether (USDT) от списъка си в с предлагани активи за търговия в Европа, въпреки нарастващите опасения относно стабилността и регулаторното съответствие на стабилните монети.

19.05.2024 22:00 1 мин. четене

Резкият спад в цените на GME и AMC породи много съмнения

Меме криптовалутите може да засенчат меме акциите поради възприеманите от тях ползи. GameStop (GME), базиран на Solana (SOL) меме токен, който отбеляза скок след завръщането на Roaring Kitty, сега търпи значителни загуби.

19.05.2024 16:00 1 мин. четене

Основателят на Telegram получи милиони в нов алткойн и се закани да не продава до 100х печалба

На 17 май Павел Дуров, основател на Telegram, изрази благодарността си към проекта Notcoin за щедрото дарение.

19.05.2024 11:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.