НАЧАЛО Алткойни

Джъстин Сън: актуализация прави TRON 200 пъти по-бърз от Етериум

октомври 8, 2018 23:39 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Джъстин Сън: актуализация прави TRON 200 пъти по-бърз от Етериум

TRX на „децентрализираният интернет“ протокол TRON нарасна почти 8% в понеделник, 8-ми октомври, след като изпълнителният директор Джъстин Сън заяви, че предстоящото му актуализиране ще го направи по-добър от Етериум по скорост и от EOS по цена.

Одисея 3.1, най-новата версия на TRON, ще бъде пусната на живо в 8pm SGT. Сън потвърди на Twitter в резултат на „общностен консенсус“.

Промените включват пускането на виртуалната машина TRON, която ще позволи на разработчиците да тестват интелигентни договори, преди да се прехвърлят на главната мрежа на TRON.

„Функцията на комитета TRON & (Tron Virtual Machine) ще се появи на живо, отбелязвайки началото на ерата на интелигентния договор“, продължи Сън в tweet, като заяви смело:

TRON ще бъде 200 пъти по-бърз спрямо ETH, 100 пъти по-евтин спрямо EOS . dApp разработчици и потребители, това е за вас! 

Състоянието на TRON продължава да се покачва нагоре, тъй като информация за състоянието на интеграцията на Project Atlas с платформата за споделяне на съдържание BitTorrent , която тя през юли тази година.

TRX понастоящем се търгува на около 0.027 долара на токен в сравнение с най-високите нива над $ 0.21.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини