НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Джъстин Сън: актуализация прави TRON 200 пъти по-бърз от Етериум

ОКТ. 8, 2018 23:39 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Джъстин Сън: актуализация прави TRON 200 пъти по-бърз от Етериум

TRX на "децентрализираният интернет" протокол TRON нарасна почти 8% в понеделник, 8-ми октомври, след като изпълнителният директор Джъстин Сън заяви, че предстоящото му актуализиране ще го направи по-добър от Етериум по скорост и от EOS по цена.
Одисея 3.1, най-новата версия на TRON, ще бъде пусната на живо в 8pm SGT. Сън потвърди на Twitter в резултат на "общностен консенсус".


Промените включват пускането на виртуалната машина TRON, която ще позволи на разработчиците да тестват интелигентни договори, преди да се прехвърлят на главната мрежа на TRON.

"Функцията на комитета TRON & (Tron Virtual Machine) ще се появи на живо, отбелязвайки началото на ерата на интелигентния договор", продължи Сън в tweet, като заяви смело:

TRON ще бъде 200 пъти по-бърз спрямо ETH, 100 пъти по-евтин спрямо EOS . dApp разработчици и потребители, това е за вас! 

Състоянието на TRON продължава да се покачва нагоре, тъй като информация за състоянието на интеграцията на Project Atlas с платформата за споделяне на съдържание BitTorrent , която тя през юли тази година.

TRX понастоящем се търгува на около 0.027 долара на токен в сравнение с най-високите нива над $ 0.21.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Може ли Етериум да достигне $12,000 този цикъл?

 Сега анализаторите се обърнаха към графиките, за да се опитат да използват технически анализ, за ​​да определят къде според тях може да се озове цената на актива през следващите месеци. С остава...
ОКТ. 23, 2021 12:26 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

В Аржентина вече можеш да си купиш апартамент с Shiba Inu (SHIB)

Candoli Propiedades, аржентинска агенция за недвижими имоти в Санта Клара дел Мар, град, разположен на атлантическото крайбрежие на Буенос Айрес, обяви, че сега приема токена, вдъхновен от японската п...
ОКТ. 23, 2021 11:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света